Hoofdrolspeler Benschop ziet vanavond oude bekenden

4 oktober 2019 / vandaag

FC Groningen neemt het vanavond in het Hitachi Capital Mobility Stadion op tegen RKC Waalwijk, aftrap 20.00 uur. Voor spits Charlison Benschop een bijzonder duel. De aanvaller debuteerde ruim tien jaar geleden als speler van RKC Waalwijk in het betaalde voetbal. Benschop is de hoofdrolspeler in het wedstrijdprogrammaboekje van vanavond.

De thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk staat onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij. Keeper Sergio Padt speelt zijn 100ste duel in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Wedstrijdsponsor is Bundeling®. De ontmoeting van vrijdagavond wordt de 22ste tussen de FC en RKC Waalwijk op Groningse bodem, beide ploegen wonnen acht van de voorgaande 21 duels.

14beschop190810EOC9104

Oude bekenden
Hoofdrolspeler Charlison Benschop komt uitgebreid aan het woord in het programmaboekje. De spits ontmoet vanavond oude bekenden uit de tijd dat hij zijn eerste stappen zette in het betaalde voetbal bij RKC Waalwijk.
 
“Destijds waren Wouter Gudde en Frank van Mosselveld samen het centrale verdedigingsduo en tegenwoordig zijn ze allebei directeur van een club,” vertelt Benschop. “Uit die tijd is Hans Mulder nu ook alweer een tijdje teruggekeerd op zijn oude nest. Het was ook een mooi team destijds. Daaraan bewaar ik mooie herinneringen.”
 
Trainer tegenstander
Fred Grim, trainer van tegenstander RKC Waalwijk, laat in het programmaboekje weten, uit te kijken naar de wedstrijd. “Het zijn beide ploegen die voor de winst willen spelen,” aldus Grim. “Wij moeten onze manier van voetballen, zien te koppelen aan een goed resultaat. Het spel is in fases goed, maar we hebben een resultaat nodig.”
 
Lees de uitgebreide interviews, wedstrijdfeiten en wedstrijdinformatie vanavond in het wedstrijdprogrammaboekje. De programmaboekjes, waaraan een verloting met mooie prijzen is gekoppeld, worden voorafgaand aan de wedstrijd tegen RKC Waalwijk rondom het Hitachi Capital Mobility Stadion verkocht.
 
Kom op tijd!
In verband met de vrijdagavondspits wordt geadviseerd tijdig naar het stadion te komen. Kaarten voor FC Groningen – RKC Waalwijk zijn tot aan de aftrap online verkrijgbaar via onderstaande banner. De kassa’s van het Hitachi Capital Mobility Stadion openen om 18.30 uur.

Nieuwsbrief-button-oranje-bestel-nu-kaarten
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws