string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Holla breekt been op training.

Donderdag 11 maart 2010 om 16:34

Danny Holla heeft donderdagmiddag op de training een ernstige beenbreuk opgelopen toen zijn linkervoet in het trainingsveld bleef vaststaan en zijn been wegdraaide.

Rond half vier sloeg het noodlot toe bij de middenvelder. Bij een schotpoging bleef zijn voet staan in het veld en brak hij zijn linkeronderbeen. Ambulancepersoneel was snel ter plaatse, heeft Holla kalmeringsmiddelen toegediend en het onderbeen gespalkt. Vervolgens is hij rond vier uur per ziekenauto afgevoerd naar het UMCG.
Trainer Ron Jans zag het incident gebeuren en reageerde vol ongeloof: “Het was verschrikkelijk om te zien. Ook de spelersgroep en technische staf zijn erg onder de indruk. Op dit moment, zo kort nadat het gebeurd is, is het even moeilijk om aan voetbal te denken. We zullen morgen (vrijdag – red.) toch de draad weer oppakken en proberen ons te focussen op de uitwedstrijd van aanstaande zaterdag tegen NAC Breda. Maar het zal zeker invloed hebben.”
Danny Holla is al de vijfde speler uit de eerste selectie die dit seizoen ernstig geblesseerd raakte. Vorige week brak Theo Lucius een been. Verder werden Ondrej Svejdik, Petter Andersson en Sepp De Roover getroffen door kruisbandblessures.

Gerelateerd nieuws.

14 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard