string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Hoesen en Hateboer twijfelgevallen voor PSV; Hiariej popelt.

Vrijdag 13 maart 2015 om 15:09

De selectie van trainer Erwin van de Looi kent in aanloop naar de wedstrijd tegen koploper PSV twee twijfelgevallen. Zowel verdediger Hans Hateboer als aanvaller Danny Hoesen stonden vrijdagochtend niet op het trainingsveld. Jarchinio Antonia en Johan Kappelhof zijn in tegenstelling tot vorige week wel weer inzetbaar.

Hans Hateboer verliet woensdag de training met een, in ijs, ingepakte knie en stond donderdag en vrijdag niet op het trainingsveld. Hoesen meldde zich vrijdagochtend ziek bij trainer Van de Looi. “Hateboer heeft woensdag zijn knie overstrekt en bleef uit voorzorg binnen. Danny Hoesen was ziek en vandaag niet in staat om te trainen,” aldus de hoofdtrainer.
Opties
Zaterdagmiddag traint de FC om 14.30 uur in het stadion en vertrekt aansluitend richting Noord-Brabant. “Hoesen is wel weer hersteld van zijn eerdere knieblessure. We kijken morgen (zaterdag – red.) naar de inzetbaarheid van beide spelers en of ze opties zijn voor zondag. We hebben Johan Kappelhof en Jarchinio Antonia weer terug bij de achttien.”
Juninho Bacuna is voldoende hersteld van een hoofdwond, die hij afgelopen maandag opliep in het thuisduel met Jong FC Groningen. Nick Bakker en Hilal Ben Moussa zijn nog altijd niet voldoende wedstrijdfit, Michael de Leeuw traint individueel vanwege zijn hamstringblessure en Tom Hiariej is aan het revalideren van zijn armbreuk, opgelopen in december 2014. Hiariej laat vrijdagmiddag in het ziekenhuis een scan van zijn arm maken.
Scan
“Tom doet al een groot gedeelte van de training met de groep mee en staat te popelen om weer volledig mee te doen. Hij voelt zich goed en baalt iedere keer wanneer we partijen spelen omdat hij daar nog niet aan mag meedoen. De scan is volgens planning en zijn arm moet eerst volledig genezen zijn, maar hij lijkt er klaar voor.”

Gerelateerd nieuws.

6 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard