Hoesen, Antonia, Van Nieff, Levchenko in FCG TV

25 september 2014 / vandaag

FC Groningen TV kijkt vandaag, donderdag 25 september, terug op de bekerzege op BVV Barendrecht met Danny Hoesen en Jarchinio Antonia. Daarnaast is er een portret van Yoëll van Nieff en zet oud-speler Evgeniy Levchenko nog één keer zijn handtekening in Groningen.

Woensdagavond won FC Groningen probleemloos het bekerduel van BVV Barendrecht. Mede dankzij doelpunten van Danny Hoesen en Jarchinio Antonia ging FC Groningen met een 4-1 zege en een plek bij de laatste-32 weer naar huis. FCG TV blikt met Hoesen en Antonia terug op de overwinning en kijkt ook alvast vooruit naar de ontmoeting voor de competitie komende zondag tegen Willem II. Yoëll van Nieff is één van de spelers van FC Groningen die sinds het begin van het seizoen wekelijks een basisplaats heeft. De van oorsprong middenvelder staat linksback en doet dat tot nu toe naar behoren. FC Groningen ging met Van Nieff naar Het Feithhuis in Groningen en sprak daar met de Stadjer over een droom die uitkwam en het maken van heel mooie doelpunten. Afgelopen maandag was oud-speler Evgeniy Levchenko in Groningen om nog één keer zijn handtekening te zetten. Niet onder een contract, maar op zijn diploma die hij ontving van het Johan Cruyff College in Groningen. Levchenko studeerde marketing-communicatie toen hij actief was voor FC Groningen. Door zijn vertrek in 2009 kon hij de opleiding echter niet afronden. Dit jaar deed hij dat alsnog en dat leverde een klein feestje op in Groningen. FC Groningen TV wordt donderdag om 18.00 uur en 22.35 uur uitgezonden op FOX Sports Eredivisie Kanaal 3. De herhaling is in de nacht van donderdag op vrijdag om 0.30 uur te zien op kanaal 1.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV, Ziggo kanaal 40. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 09.00 uur. De items uit FC Groningen TV zijn na de reguliere uitzendingen ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws