string(9) "claudebot"

Hoekstra, Memisevic, Renken en Gudde in FC Groningen TV.

Donderdag 31 oktober 2019 om 09:01

FC Groningen TV kijkt vandaag op FOX Sports terug op het officiële debuut van keeper Jan Hoekstra. Daarnaast gaat Wouter Gudde in op de jaarcijfers van de club en blikt Samir Memisevic vooruit op de thuiswedstrijd van zondag tegen Willem II.

Woensdagavond maakte keeper Jan Hoekstra tegen Harkemase Boys zijn officiële debuut voor FC Groningen. Hoekstra verving de geblesseerde Sergio Padt en zag een langgekoesterde droom uitkomen: spelen in het eerste elftal van FC Groningen. In FCG TV zijn beelden te zien van het bekerduel en vertelt Hoekstra hoe hij zijn debuut heeft beleefd.

Voor Jesse Renken, fysiotherapeut van FC Groningen, was het ook een bijzondere avond. Renken stond met Harkemase Boys tegenover zijn huidige werkgever, de club waar hij als speler de gehele opleiding doorliep. Ook met hem wordt teruggekeken op de bekerstrijd die door FC Groningen nipt werd gewonnen. 

Donderdag maakte FC Groningen de jaarcijfers over het seizoen 2018/2019 bekend. In FCG TV gaat algemeen directeur Wouter Gudde nader in op deze cijfers en laat hij weten waar FC Groningen staat in het huidige voetballandschap van Nederland.

Zondagmiddag pakt FC Groningen de draad van de competitie weer op met een thuiswedstrijd tegen Willem II. FCG TV kijkt vooruit met Samir Memisevic, die woensdag tegen Harkemase Boys na lange tijd weer de volle 90 minuten speelde in een officiële wedstrijd van FC Groningen.

FC Groningen TV wordt om 17.25 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt om 17.50 uur herhaald op kanaal 3 en om 0.30 uur op kanaal 2. Zaterdag 2 november is FCG-TV om 16.40 uur te zien op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus