string(9) "claudebot"

Hiariej: ‘Twee punten laten liggen’.

Zondag 24 november 2013 om 17:39

Tom Hiariej stond na afloop van de wedstrijd tegen PEC Zwolle met bloemen in zijn handen. De middenvelder werd door het publiek in Euroborg uitgeroepen tot Essent Man of the Match.

Hoewel Hiariej de uitverkiezing kon waarderen, had hij liever gezien dat FC Groningen drie punten had overgehouden aan het duel met PEC Zwolle. Ook Marco Bizot vond dat de FC een overwinning had verdiend.
“Ik vond mijn eigen spel zelf redelijk, maar ik ben nooit helemaal tevreden,” zegt Hiariej. “Uiteraard waardeer ik het wel dat de supporters mij hebben uitgeroepen tot Essent Man of the Match, maar ik vind dat we twee punten hebben laten liggen.”
Hoewel er geen doelpunten zijn gevallen, denkt de middenvelder dat het publiek een vermakelijke wedstrijd heeft gezien. “De eerste helft was leuk om naar te kijken, maar helaas gingen de kansen er niet in. De tweede helft was wellicht iets minder. Zwolle heeft natuurlijk ook gewoon een goede ploeg en speelt verzorgd voetbal. We zaten na afloop van de wedstrijd allemaal teleurgesteld in de kleedkamer omdat we niet hebben kunnen winnen.”
Bizot
Keeper Marco Bizot was het met zijn teamgenoot eens. “We hebben twee punten verloren,” aldus Bizot. “We hebben veel kansen gehad, maar het maken van een doelpunt bleef uit.” Zelf hield Bizot zijn doel schoon en heeft FC Groningen nog steeds de ongeslagen status in eigen stadion behouden.
“Ik heb zelf een rustige middag gehad, maar dat is ook het moeilijke aan dit soort wedstrijden. De ballen die je krijgt, moet je er staan. We zijn heel blij dat we nog steeds ongeslagen zijn in Euroborg, maar de 0-0 van deze wedstrijd blijft een tegenvaller. Volgende week moeten we naar NAC en daar moeten we de twee verloren punten dan maar ophalen.”    

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’