string(9) "claudebot"

Hiariej: ‘Redelijk gevoel’.

Zaterdag 28 augustus 2010 om 16:11

Na afloop van de wedstrijd waren de spelers van FC Groningen wellicht meer opgelucht dan opgetogen. Ondanks een matige eerste helft, werd Willem II toch redelijk eenvoudig verslagen.

Tom Hiariej kreeg na afloop van het duel een fles champagne door zijn uitverkiezing als Man of the Match door Eredivisie Live: “Ik heb wel een redelijk gevoel overgehouden aan deze wedstrijd. Dat vooral dankzij mijn doelpunt. Maar als team zijn er zeker nog genoeg verbeterpunten te noemen,” keek hij alweer uit naar het vervolg van de competitie.
 
Een andere maker van een doelpunt, Nicklas Pedersen, had een al even tweeslachtig gevoel: “Ik ben niet echt tevreden. Vooral in de eerste helft hebben we in balbezit teveel onnodige meters gemaakt. Daardoor raakte ik te snel vermoeid. Ja, het doelpunt ging er lekker in,” vond de Deen naast drie winstpunten nog een positief punt. “Ik kreeg de bal van Thomas Enevoldsen, nam ‘m aan op de borst en schoot ‘m binnen.”

Skhodran Metaj kwam drie minuten voor tijd binnen de ploeg en zag dus vooral vanaf de zijlijn hoe de wedstrijd verliep: “We speelden in de eerste helft zeer matig. Tom Hiariej was één van de weinigen die zijn normale niveau haalde. Bij Willem II gingen na de 2-0 de koppies naar beneden en zakte het als een kaartenhuis in elkaar.”
 
Oud-FC’er Evgeniy Levchenko stond als aanvoerder van Willem II aan de andere kant van de score: “Het was leuk om mijn oude ploeggenoten weer te zien. Na een half uur was het spel van FC Groningen beter, creëerden ze meer kansen. Ze hebben vandaag verdiend gewonnen.”

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus