string(9) "claudebot"

Hiariej, De Leeuw, Hoesen en Van de Looi in FCG TV.

Donderdag 30 oktober 2014 om 10:38

FC Groningen TV kijkt vandaag uitgebreid terug op de succesvolle bekerontmoeting tegen Flevo Boys. Daarnaast is er een portret van Tom Hiariej die gek is op soep.

FC Groningen bereikte woensdagavond afgetekend de laatste zestien in de strijd om de KNVB-Beker. Zaterdag Hoofdklasser Flevo Boys werd met 8-1 verslagen, mede dankzij vier doelpunten van Michael de Leeuw. FC Groningen TV kijkt uitgebreid terug op het duel met hoofdrolspelers De Leeuw en Danny Hoesen en trainer Erwin van de Looi.
Tom Hiariej is dit seizoen een vaste kracht in het elftal van Van de Looi. Hij stond al op de rechtsbackpositie en centraal in de verdediging en staat sinds de thuiswedstrijd tegen Excelsior geposteerd op het middenveld. Hiariej is een soepliefhebber en daarom neemt FC Groningen TV hem mee naar de Soepwinkel in de stad Groningen voor een gesprek over zijn seizoen tot nu toe en zijn verwachtingen de komende maanden.
FC Groningen TV wordt vandaag om 18.00 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 3. De uitzending wordt om 20.00 uur herhaald op kanaal 5.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15:30 uur ook te zien op OOG TV, Ziggo kanaal 40. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 09.00 uur.
De items uit FC Groningen TV zijn na de reguliere uitzendingen ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus