string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Herfstvakantie met de Junior Club!

Dinsdag 20 oktober 2009 om 09:44

Het is lekker herfstvakantie! Gelukkig hoef je je niet te vervelen want met de Junior Club valt van alles te beleven deze vakantie! De vakantie begon maandag met maar liefst twee activiteiten. Ook woensdag stonden er twee activiteiten op het programma, waaronder de jaarlijkse handtekening!

Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot
Op maandag gingen we met 350 kinderen en ouders naar de bioscoopfilm “Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot”. In deze spannende film vaart de pakjesboot weg, terwijl Diego-piet en Sinterklaas nog helemaal niet aan boord zijn! De zwarte pieten op de boot hebben niets door, zelfs niet dat ze twee verstekelingen aan boord hebben. Chris en Nathalie zijn namelijk stiekum aan boord gekropen en gaan nu mee terug naar Nederland terwijl hun moeders nog in Spanje zijn. Gelukkig maakt de pakjesboot nog een tussenstop in Belgie voordat de boot door vaart naar Nederland. Sinterklaas, Diego en de moeders van Chris en Nathalie doen er alles aan om de boot op tijd te bereiken, maar dat gaat niet zonder slag of stoot!
Jong Groningen – Jong Feyenoord
Sommige kinderen gingen na de film direkt door naar het stadion om daar de wedstrijd Jong FC Groningen – Jong Feyenoord te zien. Alle leden van de Junior Club konden deze wedstrijd met korting bezoeken en heel veel leden kwamen dan ook naar het stadion om samen met Groby de voetballers van Jong Groningen aan te moedigen.
De line-up en de shoot-out van deze wedstrijd werden verloot onder de groepen die meer dan 10 kaarten hadden aangevraagd. Zo vroeg Voetbalschool Noord maar liefst 500 kaarten aan, waardoor zij 11 kinderen mochten indelen voor de Shoot-out. De line-up aan de kant van FC Groningen werd gewonnen door vv Musselkanaal en de line-up aan de kant van Feyenoord werd gewonnen door FC Leo.
Klik hier voor de Shoot-out foto’s. Handtekeningenmiddag
Op woensdag 21 oktober beleefden bijna 200 gelukkige leden de middag van hun leven. Het spelershome van FC Groningen was die middag namelijk het decor van de jaarlijkse handtekeningenmiddag. De gehele staf en alle spelers namen uitgebreid de tijd voor alle kinderen en schreven hun handtekening op ballen, vlaggen, foto’s, shirts en zelfs op iemand zijn schoenen! De kinderen en ouders die aanwezig waren vonden het heel spannend en bijzonder om het spelershome en de spelers eens in het echt te zien. Kortom, het was een super geslaagde middag waarbij iedereen het stadion verliet met een grote glimlach op zijn / haar gezicht! Klik hier voor het fotoalbum van de handtekeningenmiddag.
Voetbalclinic in de zaal
Diezelfde dag werd er ook druk gevoetbald in de zaal. In de Topsporthal van het Alfacollege kwamen 80 kinderen, verdeeld over twee dagdelen, hun voetbalskills oefenen onder leiding van de trainers van voetbalschool Skills 4 All. Er werd heel serieus geoefend, want iedereen wilde natuurlijk zoveel mogelijk leren! Sommige kinderen waren zelfs zo goed dat de Junior Club eigenlijk wel verwacht dat deze talentjes ooit doorbreken in het voetbal! Als afsluiter kregen alle kinderen een tasje mee met wat kadootjes van de Junior Club en SKills 4 All. Kortom, ook dit was weer een zeer geslaagde herfstvakantieactiviteit! Klik hier voor het fotoalbum van de voetbalclinic in de zaal
Rondleidingen
Op donderdag 22 oktober kwamen er, verdeeld over de hele dag, ruim 130 leden en familie naar het stadion voor een echte Junior Club rondleiding. De skyboxen, de persruimte, het veld, het restaurant, het stadion werd van boven tot onder bekeken! Wil jij ook een keertje mee met een rondlediding? Hou dan het activiteitenoverzicht van de Junior Club in de gaten! Klik hier voor het fotoalbum van de rondleidingen

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’