Herfst-Peuter-Actie!

16 november 2011 / vandaag

Ben jij in de leeftijd 0 t/m 4 jaar en ben je nu al een super grote fan van FC Groningen?? Geef je dan snel op als Junior Clublid! De Junior Club is de allercoolste fanclub van het noorden en is er speciaal voor jonge fans zoals jij.

Als Junior Clublid kun je veelal gratis meedoen aan allerlei activiteiten. Speciaal voor onze jongste leden organiseren wij o.a.:
- speelochtend in Apekooi
- paaseieren zoeken
- babyfotodag  

Daarnaast ontvang je 5 keer per seizoen je eigen clubblad in huis. Met je clubpas kun je meedoen met allerlei voordeelacties en je krijgt een heel
gaaf welkomstcadeau.
Tot en met 21 december kun jij namelijk kiezen uit:

een FC Groningen drinkbeker  OF
een FC Groningen pet (super talentje)!

Kijk je papa of mama, of bijvoorbeel je opa of oma lief aan en vraag of je vandaag nog lid mag worden!
Klik hier om het aanmeldformulier te downloaden!

Ben jij al lid?
en ken je iemand in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar die ook lid wil worden? Dan is er ook een speciale peuter-herfst-actie in combinatie met de member-get-member actie!
Als jij iemand in de aangegeven leeftijdscategorie lid maakt, dan ontvang jij een coole FC Groningen portemonnee en het nieuwe lid kan kiezen tussen de FC Groningen drinkbeker en de FC Groningen pet. klik hier voor het member-get-member aanmeldformulier.

Let op! Het lidmaatschap kost € 15,00 per seizoen (prijswijzigingen onder voorbehoud). Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging. Klik hier voor de algemene informatie over de Junior Club.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws