Hele dag vrije kaartverkoop op vertoon van legitimatie

16 mei 2013

FC Groningen hoopt vanavond tijdens de eerste play-offwedstrijd tegen FC Twente op zoveel mogelijk publiek. De Trots van het Noorden gaat vanaf 18.45 uur op jacht naar een Europees ticket en acht die kans van slagen groter met de steun van een goed bezet stadion. Iedere supporter, afkomstig uit één van de drie noordelijke provincies, kan vandaag op basis van een geldige legitimatie de hele dag bij Euroborg terecht om maximaal twee kaarten aan te schaffen. Er dient daarbij cash betaalt te worden, er is bij de kassa's geen mogelijkheid te pinnen.

Hoewel er door de lokale overheden restricties zijn gesteld aan de vrije kaartverkoop, wil FC Groningen duidelijk laten horen dat elke supporter uit Groningen, Drenthe of Friesland vandaag vanaf 10.00 uur de hele dag maximaal twee kaarten kan kopen aan de kassa’s van Euroborg bij ingang 2 op vertoon van een geldige legitimatie. Deze verkoop loopt door tot aan de aftrap van de wedstrijd om 18.45 uur. Drukte
FC Groningen adviseert mensen, die hun kaart(en) eerder vandaag kunnen kopen, niet te wachten tot aanvang wedstrijd. Door het op- en afhalen van kaarten kan een grote drukte ontstaan bij de kassa’s. Om onnodig wachten te voorkomen en de drukte vanavond bij de kassa’s bij ingang 2 te ontlopen, kunnen kaarten de hele dag door worden aangeschaft. Voor de drie tribunezijdes is per zijde een separate verkoopunit ingericht. Dus: een kassa voor ingang 1 de Tonny van Leeuwen Tribune, een kassa voor ingang 2 & 3 de Piet Fransen Tribune en een kassa voor ingang 4 de Koeman Tribune. Seizoen- en clubcardhouders kunnen ook via de andere reguliere verkoopkanalen, waaronder deze website http://www.fcgroningen.nl/home/kaartverkoop/ en TicketBox verkooppunten, maximaal twee kaarten aanschaffen. De prijs per kaart is in alle gevallen 15 euro.

Laatste nieuws