string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Heldenbox tekent contract bij FC, alle skyboxen gevuld.

Donderdag 11 november 2021 om 15:35

Afgelopen zondag werden voorafgaand aan de wedstrijd tegen RKC Waalwijk de handtekeningen gezet onder de overeenkomst met de ondernemers uit de Heldenbox. Hiermee is ook de laatst beschikbare skybox in Euroborg verkocht voor het seizoen 2021/2022. Alle 31 skyboxen bij FC Groningen zijn bezet, wel zijn er in de verschillende themaboxen per wedstrijd nog losse stoelen te bestellen. 

FC Groningen heeft als zakelijke ambitie het best verbindende platform van Noord-Nederland te worden. Met zowel de thuiswedstrijden in Euroborg als de zakelijke evenementen in of buiten het stadion biedt de Trots van het Noorden unieke belevingsmomenten en ultieme netwerkkansen. Kansen die door het bedrijfsleven uit de regio worden erkent, want inmiddels heeft FC Groningen alle skyboxen in Euroborg verkocht voor het huidige seizoen. 
  
“Afgelopen zondag zijn de handtekeningen gezet onder het laatste contract met de ondernemers uit de Heldenbox,” vertelt een trotse salesmanager Kevin Roossien. “Het is mooi dat het bedrijfsleven ook de zakelijke meerwaarde van onze club erkent en meegaat in onze ambitie. We komen uit een periode waarin het voor veel bedrijven lastig is geweest en daarom voelt dit vertrouwen in FC Groningen voor ons extra fijn.” 
  
“Wij willen als club kansen bieden om te groeien, kansen voor jonge spelers op het veld en ook kansen voor bedrijven om via FC Groningen de volgende stap in zakelijke groei te maken. Dat het bedrijfsleven deze kansen bij FC Groningen ziet en de club ziet als platform om gasten mee naar toe te nemen en verbindingen te maken geeft ons commerciële team extra energie om er samen een succes van te maken. We willen alle skyboxhouders dan ook bedanken voor het vertrouwen en kijken uit naar een mooie en lange samenwerking.” 
  
FC Groningen heeft vier verschillende themaboxen in Euroborg waarin het inzet op verbindingen tussen bedrijven uit een bepaald segment. Met een plaats in één van de boxen komen bedrijven uit een specifiek segment direct in contact met potentiële samenwerkingspartners. De themaboxen in Euroborg zijn; de maatschappelijke box, New Energy Business Platform, Vastgoedbox, Maritieme box en de Boeren-Box. Behalve voor laatst genoemde box zijn er in de themaboxen losse stoelen per wedstrijd verkrijgbaar. Voor meer informatie neem contact op met één van de accountmanagers bij FC Groningen via 

heldenbox

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’