‘Helden van weleer’ in Hitachi Capital Mobility Stadion

3 september 2018

Zondag 2 december wordt een weerzien met vele ‘Helden van weleer’ in Hitachi Capital Mobility Stadion. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle deden drie oud-spelers van FC Groningen; Yuri Cornelisse, Johan Tukker en Walter Waalderbos een aankondiging van het 'feest der herkenning'.

Bij het afscheid van het toenmalige Stadion Oosterpark op zondag 18 december 2005 werd voor het laatst een dergelijk evenement gehouden. Dertien jaar later tracht FC Groningen - met medewerking van Hitachi Capital Mobility - zoveel mogelijk oud-spelers en -trainers naar Groningen te krijgen om de 'Helden van weleer' in het zonnetje te zetten tijdens de thuiswedstrijd tegen NAC Breda op zondag 2 december.

Ereronde
Voor de oud-spelers en -trainers en daarnaast voor alle fans moet die middag een 'feest der herkenning' worden. Insteek is een dergelijke 'reünie' elk seizoen te laten terugkeren. Deze keer zullen de 'Helden van weleer' een ereronde maken.

Spelers of trainers met een FC-verleden, die belangstelling hebben de thuiswedstrijd tegen NAC Breda op zondag 2 december bij te wonen, kunnen een mailtje sturen naar en zullen vervolgens op de hoogte worden gehouden van het verdere programma voor die dag. De aftrap van de competitiewedstrijd die middag is om 16.45 uur in het Hitachi Capital Mobility Stadion.

180902EOB7906hcm

Laatste nieuws