string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

HEALTH i CHECK komende drie seizoenen skyboxhouder FC Groningen.

Woensdag 17 juni 2020 om 13:51

FC Groningen en HEALTH i CHECK bundelen de komende drie seizoenen nog intensiever de krachten. Directeur Ayhan Tatlicioglu tekende onlangs in het Hitachi Capital Mobility Stadion een overeenkomst voor een periode van drie jaar waarin HEALTH i CHECK skyboxhouder wordt. FC Groningen is trots dat het een grote partij als HEALTH i CHECK voor langere tijd aan de club heeft weten te binden.

health i check foto

HEALTH i CHECK is onderdeel van INTER-PSY en zodoende al lange tijd aan FC Groningen verbonden. Zo was HEALTH i CHECK in een recent verleden één van de shirtsponsors van de Trots van het Noorden. Via HEALTH i CHECK brengt de burger zijn of haar gezondheid en eventuele mogelijke risico’s via een menukaart vol gezondheidstesten in korte tijd in kaart. De HEALTH i CHECK is een flexibel preventief screeningsinstrument dat zorgdraagt voor een betere diagnostiek, behandeling en advies van en aan mensen.
 
Directeur van INTER-PSY, waarvan HEALTH i CHECK een onderdeel is, Ayhan Tatlicioglu, is jarenlang één van de aanjagers geweest in de HEALTH i PORT-skybox; de ontmoetingsplek en informatie en inspiratieplatform binnen FC Groningen van specialisten in de gezondheidsbranche. Door deze overeenkomst wil HEALTH i CHECK zich met FC Groningen nog effectiever inzetten in de gezamenlijke ambitie om vitaliteit en gezondheid in onze regio een boost te geven. 

Gerelateerd nieuws.

10 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard