string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Hateboer, Zivkovic, Botteghin en Hagenauw in FCG TV.

Dinsdag 18 maart 2014 om 10:28

FC Groningen TV gaat vandaag met Hans Hateboer naar zijn woonplaats Beerta. Daarnaast is er een terugblik op het duel tegen ADO Den Haag en is er een samenvatting te zien van Jong FC Groningen - Jong NEC/FC Oss.

Komende zaterdag zullen veel inwoners van Beerta aanwezig zijn bij het duel van FC Groningen tegen Vitesse. Ze zullen tijdens de wedstrijd hun plaatsgenoot Hans Hateboer gaan steunen. Hateboer is na Jurrie Koolhof, tegenwoordig scout van FC Groningen, de tweede speler afkomstig uit Beerta die het betaalde voetbal heeft gehaald.
Met een speciale actie en hulp van een aantal sponsors kunnen inwoners van Beerta komende zaterdag voor 10 Euro naar het duel tegen Vitesse. Hans Hateboer gaat samen met FCG TV naar zijn woonplaats om een bezoek te brengen aan zijn oude club THOS, PKF/Post waar hij ooit een bijbaantje had en aan de C1000 in het dorp waar de kaartverkoop voor zaterdag een groot succes is.
Afgelopen zaterdag verloor FC Groningen met 2-1 van ADO Den Haag. FCG TV kijkt terug op het duel met doelpuntenmaker Richairo Zivkovic, Eric Botteghin die op ongelukkige wijze een rode kaart kreeg en trainer Erwin van de Looi die uiteraard niet blij was met het verloop van de wedstrijd.
Jong FC Groningen heeft dankzij een 4-1 overwinning op Jong NEC/FC Oss de koppositie heroverd in de Beloftencompetitie Divisie A. Aanvoerder Arjen Hagenauw had met een doelpunt en twee assists een belangrijk aandeel in de mooie overwinning. FCG TV heeft een samenvatting van de wedstrijd met reacties van Hagenauw.
FC Groningen TV wordt vandaag om 17.00 uur en 23.35 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. FCG TV wordt herhaald om 18.00 uur en 21.55 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur op kanaal 5. Morgen is FCG TV te zien om 14.10 uur op kanaal 1 van Fox Sports Eredivisie.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FCG TV ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’