string(9) "claudebot"

Hateboer, Kostic, Kieftenbeld en Wijnaldum in FCG TV.

Vrijdag 11 april 2014 om 13:39

FC Groningen TV is vandaag bij een bijzonder bezoek van de selectie van FC Groningen aan het Groninger Museum. Daarnaast is er aandacht voor de eerste FC Groningen Voetbaldag voor F-pupillen en is er een voorbeschouwing op de wedstrijd tegen NAC Breda met Giliano Wijnaldum.

Onlangs bracht de selectie van FC Groningen een bezoek aan het Groninger Museum. Daar kregen de spelers een workshop fotografie van Volkskrantfotograaf Harry Cock. Opdracht was om elkaar te portretteren in een bijzondere omgeving. Met hulp en tips van Cock kwamen de spelers tot fraaie portretten waarvan de mooiste vanaf 10 mei worden geveild via onlineveilingmeester.nl. De portretten zijn gesigneerd en de opbrengst gaat naar Make-A-Wish Nederland. In FCG TV is te zien hoe de portretten van Hans Hateboer, Filip Kostic en Maikel Kieftenbeld tot stand kwamen.
Afgelopen woensdag vond in Leek de eerste FC Groningen Voetbaldag plaats. In samenwerking met VEV’67 voetbalden eerstejaars F-pupillen tegen elkaar. Het was niet alleen een enorm leuke voetbaldag voor de jongste voetballers, de wedstrijden werden ook nog gefilmd voor wetenschappelijk onderzoek om te zien of het voor F-pupillen beter is om vijf tegen vijf of zes tegen zes te spelen zodat ze op jonge leeftijd nog meer aan voetballen toekomen. Daarnaast was er deze middag aandacht voor gezond eten en drinken in de sportkantine. Vooral de appels en bananen gingen er bij de jeugd in als koek.
Vanavond speelt FC Groningen thuis tegen NAC Breda. In aanloop naar dat duel vond donderdagmiddag het traditionele perspraatje met trainer Erwin van de Looi plaats. Deze keer kwamen de vragen niet van de aanwezige journalisten, maar van leerlingen van de sportklas van het Zernike College uit Zuidlaren. Giliano Wijnaldum zal tegen NAC beginnen in de basis. Hij vervangt de geschorste Johan Kappelhof. Samen met FCG TV kijkt Wijnaldum vooruit naar het duel tegen de ploeg uit Breda.
FC Groningen TV wordt vanavond om 17.00 uur en 23.25 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. FCG TV wordt herhaald om 18.00 uur en 21.55 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur op kanaal 5.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site:http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: http://www.youtube.com/fcgroningentv Volg FCG TV ook op Twitter: http://www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’