string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Hateboer, Burnet, Reijnen en historie Groningen-PSV in FCG TV.

Vrijdag 04 maart 2016 om 09:09

FC Groningen TV staat vanavond grotendeels in het teken van de wedstrijd van zaterdag tegen PSV. Hans Hateboer, Lorenzo Burnet en Etiënne Reijnen blikken vooruit naar het duel met de landskampioen. Daarnaast is er een historisch overzicht te zien van de ontmoetingen tegen de Eindhovenaren in Groningen.

Hans Hateboer is alweer ruim twee jaar vaste kracht in het elftal van trainer Erwin van de Looi. In FCG TV is een uitgebreid gesprek te zien met de rechtsback waarin hij vertelt over zijn prestaties, de kans op plaatsing voor de play-offs en de komende belangrijke wedstrijd tegen PSV.
Het duel van zaterdag tussen FC Groningen en PSV is de 39e officiële ontmoeting tussen beide ploegen in Groningen. FC Groningen won elf van die 39 wedstrijden. FCG TV toont een historisch overzicht met hoofdrollen voor Peter Houtman, Suk Hyun-Jun en Filip Kostic.
FC Groningen hoopt zaterdag tegen PSV een negatieve reeks van drie nederlagen te beëindigen. PSV is echter al negentien wedstrijden ongeslagen. Lorenzo Burnet en Etiënne Reijnen zijn toch positief gestemd. Zij laten in FCG TV weten te geloven in een positief resultaat, zeker in een vol en kolkend Euroborg.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 22.45 uur herhaald op kanaal 3 en om 00.15 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 15.15 uur op kanaal 1 en om 16.30 uur op kanaal 5.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’