string(9) "claudebot"

Hateboer, Botteghin, Van der Velden, Hagenauw in FCG TV.

Dinsdag 25 maart 2014 om 10:30

FC Groningen TV kijkt vanavond terug naar de mooie zege van zaterdag op Vitesse met Hans Hateboer, Eric Botteghin, Nick van der Velden en Arjen Hagenauw. Daarnaast is er aandacht voor het bezoek van ruim 300 inwoners uit Beerta aan het duel tegen Vitesse en het nieuwe uiterlijk van de spelersbus.

Afgelopen zaterdag won FC Groningen op fraaie wijze met 3-1 van de nummer drie van de eredivisie, Vitesse. Ruim 300 inwoners uit Beerta waren getuige van de overwinning. Zij waren, mede dankzij de hulp van sponsors, naar Euroborg gekomen om hun plaatsgenoot Hans Hateboer te steunen. FCG TV ving ze voor de wedstrijd alvast op om de stemming onder de Beertsters te peilen.
Voor Hateboer werd het dus een mooie avond. Dat gold ook voor Arjen Hagenauw die als invaller zijn eerste speelminuten mocht maken in Euroborg. Hagenauw stond na afloop dan ook breed lachend de pers te woord. FCG TV kijkt verder op de zege terug met Essent Man of the Match Eric Botteghin en doelpuntenmaker Nick van der Velden.
De spelersbus van FC Groningen krijgt een nieuw uiterlijk. Initiator is FC Groningen-supporter Nars Broekhart. Hij vertelt aan FCG TV hoe het zover is gekomen. Daarnaast komt Rick van Houten aan het woord. Zijn ontwerp werd gekozen als meest geschikte voor de spelersbus van FC Groningen en is straks te zien als de bus door Nederland rijdt.
FC Groningen TV wordt vandaag om 17.00 uur en 23.25 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. FCG TV wordt herhaald om 18.00 uur en 21.50 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur op kanaal 5. Morgen is FCG TV om 14.10 uur te zien op kanaal 1.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube:www.youtube.com/fcgroningentv
Volg FCG TV ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus