string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Hateboer, Adorjan, Lindgren en Kieftenbeld in FCG TV.

Vrijdag 14 februari 2014 om 13:41

FC Groningen TV kijkt vandaag terug op het 1-1 gelijkspel tegen FC Twente met Essent Man of the Match Hans Hateboer, doelpuntenmaker Krisztian Adorjan en Rasmus Lindgren. Daarnaast is er een vooruitblik op de ontmoeting met Go Ahead Eagles met Maikel Kieftenbeld.

Afgelopen woensdag speelde FC Groningen met 1-1 gelijk tegen FC Twente. Essent Man of the Match Hans Hateboer, doelpuntenmaker Krisztian Adorjan en aanvoerder Rasmus Lindgren komen aan het woord over het duel en zijn het allen met een ding eens: gezien de grote kansen had er meer ingezeten voor FC Groningen.
FC Groningen gaat niet akkoord met het schikkingsvoorstel dat de aanklager van de KNVB deed naar aanleiding van de afgelasting van FC Groningen-FC Twente, drie weken geleden. FC Groningen kreeg een voorstel van 20.000 euro, waarvan 10.000 euro voorwaardelijk. FC Groningen gaat dus niet akkoord met dit voorstel. In FCG TV legt algemeen directeur Hans Nijland uit waarom.
Zondag is Go Ahead Eagles de volgende tegenstander van FC Groningen in Euroborg. Het wordt de zeventiende ontmoeting tussen beide teams in Groningen. FCG TV blikt vooruit op het duel met Maikel Kieftenbeld, oud-speler van Go Ahead Eagles.
FC Groningen TV wordt vanavond om 17.00 uur en 23.30 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. FCG TV wordt herhaald om 18.00 uur en 21.55 uur op kanaal 3 en om 19.05 uur, 21.55 uur en 23.55 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 16.15 uur op kanaal 1 en zondag om 13.50 uur op kanaal 3, voorafgaande aan FC Groningen – Go Ahead Eagles.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FCG TV ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’