Laatste dag van de Christmas Walk Through in Euroborg

17 december 2021

Vandaag (vrijdag 17 december) is de laatste dag van de Christmas walk through in Euroborg. FC Groningen heeft speciaal voor de feestdagen een kerstboom opgetuigd aan de rand van het veld waar supporters een speciale boodschap voor iemand in kunnen hangen. Is er iemand die je wilt bedanken, wil je sorry zeggen, iemand de liefde verklaren of een medesupporter een hart onder de riem steken? Kom dan vandaag (vrijdag 17 december) nog langs tussen 15.30 uur en 16.45 uur langs in het stadion.

Afgelopen week konden FC-supporters dagelijks van 15.30 uur tot 17.00 uur terecht in Euroborg om helemaal in de kerststemming te komen. Voor een Christmas walk through in het stadion zijn meerdere kerstkraampjes aanwezig waar supporters hun persoonlijke kaart kunnen schrijven. Vandaag vrijdag 17 december is de laatste dag om langs te komen en een kaart met een bijzondere boodschap in de boom te hangen.

Supporters komen via ingang 1 Euroborg binnen en lopen via de kunstgrasstrook richting ingang 4 weer uit het stadion. Aan de rand van het veld wordt warme chocolademelk uitgedeeld, bij de uitgang zijn oliebollen verkrijgbaar. Voor binnenkomst bij ingang 1 in het stadion vindt een coronacheck plaats middels het scannen van de QR-code. Na de check wordt het dragen van een mondkapje geadviseerd, maar is het niet verplicht.
 
Deel je verhaal!
Naast het opschrijven van de kerstboodschap middels een kaart is ook het communicatieteam van FC Groningen aanwezig. Supporters die willen dat hun boodschap of verhaal breder wordt gedeeld, kunnen dit ter plekke aangeven waarna één van de communicatiecollega’s een interview zal afnemen. FC Groningen kijkt er ongelooflijk naar uit haar supporters speciaal in kerstsfeer in Euroborg te ontvangen!

Stadion kerst

Laatste nieuws