string(9) "claudebot"

Handtekeningenmiddag voor leden Junior Club in Euroborg.

Dinsdag 24 augustus 2010 om 14:20

In de 295ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de gewonnen wedstrijd tegen De Graafschap en kijkt hij vooruit naar het duel met Willem II. Tevens is er aandacht voor de inschrijving voor de Regionale Talentendagen en de handtekeningenmiddag voor leden van de FC Groningen Junior Club.

“De eerste competitiezege van het seizoen 2010/2011 is binnen. Na twee verdienstelijke gelijke spelen werd afgelopen zaterdag De Graafschap in de eigen Euroborg met 2-1 verslagen en daarmee hebben we na drie speelronden vijf punten. Dat is gezien het programma dat we tot dusver hebben afgewerkt een prima score. Vrijdagavond wacht in Tilburg de traditioneel lastige uitwedstrijd tegen Willem II, maar gesteund door de resultaten tot nu toe kan ook dit duel met vertrouwen tegemoet worden gezien.”
Regionale Talentendagen
“De inschrijving voor de Regionale Talentendagen is van start gegaan. Gedurende het seizoen 2010/2011 zal RVO FC Groningen/Cambuur wederom een vijftal talentendagen organiseren in de stad en regio Groningen. De inschrijving voor de eerste twee Regionale Talentendagen bij HS’88, op woensdag 22 september, en FC Assen, op woensdag 6 oktober, loopt reeds. Klik hier voor meer informatie en om je op te geven.”
Gemeente Slochteren
“Vrijdag zullen leden van de gemeenteraad, het college en management van de gemeente Slochteren tijdens een excursiedag Euroborg bezoeken. Ondergetekende zal hen ’s ochtends op het stadion ontvangen. De groep van circa vijftig personen krijgt een rondleiding door Euroborg en zal een lunch nuttigen in ons restaurant De Groene Kathedraal.”
Gala Voetballer van het Jaar
“Volgende week maandag wordt in Hilversum het traditionele sportgala Voetballer van het Jaar gehouden. Een afvaardiging van FC Groningen zal bij deze feestelijke bijeenkomst, georganiseerd door de landelijke ochtendkrant de Telegraaf en ondersteunt door de Sponsor Bingo Loterij, aanwezig zijn. Onder andere de beste spelers van het afgelopen seizoen en de topscorer, voormalig Groningen-speler Luis Suárez, zullen worden onderscheiden. Vorig jaar nog eindigde Luciano da Silva in de verkiezing voor de Voetballer van het Jaar als tweede en ontving onze keeper de zilveren schoen. Dit jaar kent FC Groningen geen genomineerden bij het sportgala.”
FC Groningen Junior Club
“Op woensdag 15 september wordt de jaarlijkse handtekeningenmiddag van de FC Groningen Junior Club gehouden. Deze gratis activiteit stond aanvankelijk gepland op woensdag 1 september. Vanwege interlandverplichtingen van diverse spelers uit de eerste selectie van FC Groningen zou in die periode een gedeelte van de spelersgroep hierbij noodgedwongen afwezig zijn. Dat vonden we niet wenselijk en dus is er gezocht naar een andere, betere, datum. Voor deze bijzondere middag, waarbij leden van de Junior Club en de Green White Bengels handtekeningen kunnen laten plaatsen van de voetballers in boekjes, schriften, op T-shirts of petten, kunnen belangstellenden zich nog opgeven. Er zijn nog plekken beschikbaar. Klik hier als je je voor de handtekeningenmiddag, die om 13.00 uur begint en in het stadion wordt gehouden, wilt opgeven.”
Groby
“Overigens zal mascotte Groby vrijdag te gast zijn bij Intersport Megastore aan de Westerhaven. Hij is daar op bezoek in het kader van de nieuwe voetbalafdeling, die komend weekeinde feestelijk wordt geopend. Groby is van 14.00 uur tot 15.00 uur in de Intersport aanwezig om met bezoekers op de foto te gaan.”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’