string(9) "claudebot"

Handtekeningenmiddag geslaagd!

Donderdag 29 september 2011 om 10:49

Woensdag 28 september was het dan zo ver. 170 Junior Club leden kregen de kans om hun petje, T-shirt of voetbal te laten signeren door hun favoriete spelers. En dit deden zij dus ook!

Eén voor één kwamen ze binnen, onze leden. De ene met een nog origineler object dan de ander. Zo was er bijvoorbeeld een meisje dat haar knuffel liet signeren en een jongetje dat zelf een handtekeningenboekje had gemaakt. Maar de meeste leden wilden gewoon handtekeningen verzamelen voor op een poster aan de muur!
Alle FC Groningen spelers waren aanwezig en niet te min om hun handtekeningen te zetten. De meeste leden waren vooral erg onder de indruk van David Texeira. Heel logisch natuurlijk, want hij is nieuw én heeft tegen De Graafschap twee keer gescoord!

Verder was ook Groby aanwezig. Hij zorgt toch altijd voor wat extra gezellig- en gekkigheid. En alsof dit nog niet genoeg was, kwam ook FC Groningen TV een kijkje nemen. Zij hebben wat van onze leden ondervraagd over wat zij van de handtekeningenmiddag vonden en wie hun favoriete spelers zijn. Dit wordt op vrijdag 30 september uitgezonden vanaf 18.00 uur op FC Groningen TV (www.fcgroningen.nl).
Al met al was het dus een erg geslaagde middag en zeker voor herhaling vatbaar! Wil jij graag wat foto’s zien die zijn gemaakt tijdens de handtekeningenmiddag? Dat kan! Klik hier.

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’