GWB Reporter FC Groningen-ADO Den Haag.

Maandag 09 december 2013 om 15:57

Pjotter Boeters was de Junior Reporter bij de wedstrijd FC Groningen-ADO Den Haag. Dit is zijn verslag van de wedstrijd.

1e helft
FC Groningen scoorde bijna maar de keeper dook net op tijd. FC Groningen scoorde bijna in de 14e minuut, het was een mooie kans maar de keeper van ADO is zeker goed. In de 30e minuut komt er een grote kans voor de FC. Maar daarna komt een goal van ADO. Gele kaart voor Gehrt. FC Groningen kan beter voetballen dan dit. Jammer van de gemiste kansen.
2e helft
Veel gevaar van ADO. De FC wisselt in de 58ste minuut. Chery gaat eruit voor Michael de Leeuw en Hiariej voor Adorjan. In de 65ste minuut krijgt Letschert een gele kaart. In de 74ste minuut wisselt ADO Kramer voor Alberg. Dan scoort Kappelhof de 1-1. Texeira komt in het veld voor Letschert. In de 83ste minuut scoort Beugelsdijk de 1-2. In de 84ste minuut krijgt Kappelhof nog een gele kaart.
Beste speler: Bizot