Marco Bizot, Eric Botteghin, Lorenzo Burnet, Maikel Kieftenbeld, Krisztian Adorjan, Filip Kostic, Rasmus Lindgren, Nick van der Velden, Giliano Wijnaldum, Richairo Zivkovic en Hans Hateboer.
1-0         53e minuut         Nick van der Velden
1-1         72e minuut         Stipe Perica
2-1         92e minuut         Filip Kostic
1e helft:
In de eerste minuut is er een grote kans voor het doel, FC Groningen krijgt een hoekschop. Drie minuten later krijgt de tegenstander, NAC Breda een hoekschop.  FC Groningen begint vel maar scoren niet. In de 8e minuut krijgt NAC een grote kans, deze gaat er niet in. In de 20e minuut mist Groningen een grote kans.
NAC schiet over het doel van Marco Bizot, hij geeft hiermee een hoekschop weg.
Na een halfuur spelen krijgt FC Groningen een hoekschop, de bal gaat voor het doel langs en blijft in het doelgebied heen en weer gaan. Maar helaas gaat de bal er niet in.
Een aantal minuten later komt FC heel goed weg, de bal wordt door Hans Hateboer van de lijn getrapt.
Tussenstand: 0-0
2e helft:
Een speler van FC Groningen wordt in de 53e minuut neergehaald door een speler van NAC. De scheidsrechter geeft een penalty aan FC Groningen. Nick van der Velden schiet hem vanaf de stip raak, 1-0!
Burnet krijgt een gele kaart in de 60e minuut.
NAC gaat wisselen. Gilissen gaat eruit en Verbeek komt er voor hem in. Een aantal minuten later scoort Perica de gelijkmaker, 1-1. NAC gaat nog een keer wisselen, van der Weg komt er in voor hem gaat Swerts van het veld.
Ook FC Groningen gaat wisselen. Rasmus Lindgren gaat eruit en Angelo Cijntje komt voor hem in de plaats. Een aantal minuten gaat FC Groningen weer wisselen. Andraz Kirm komt er in voor Nick van der Velden en Krisztian Adorjan verlaat het veld voor Michael de Leeuw. Filip Kostic krijgt een gele kaart.
In de blessuretijd weet FC Groningen speler Filip Kostic nog te scoren waardoor FC Groningen wint met 2-1.
Beste speler: Filip Kostic