Gudde, Te Wierik, Buijs en ‘Laat ons weer eens juichen’ in FCGTV

15 mei 2020 / vandaag

De wekelijkse uitzendingen van FC Groningen TV op FOX Sports worden vanaf vandaag – vrijdag 15 mei –  hervat. Vanwege de coronocrisis waren er enige weken geen uitzendingen van FCG TV op FOX Sports te zien. FC Groningen TV wordt vanmiddag om 17.40 uur uitgezonden op FOX Sports 1. Later vanavond en in het weekend wordt de uitzending meerdere keren herhaald. 

In deze aflevering gaat algemeen directeur Wouter Gudde in op de harde maatregelen die FC Groningen begin deze week heeft moeten treffen als gevolg van de coronacrisis. Afgelopen woensdag startte FC Groningen de campagne 'Laat ons weer eens juichen' richting supporters en sponsors van de club. Gudde vertelt in FCG TV wat deze campagne inhoudt.
 
Ook komen trainer Danny Buijs en aanvoerder Mike te Wierik aan het woord over de huidige situatie bij de club. De spelers en staf van de eerste selectie hebben net als de directie en alle andere medewerkers van de Trots van het Noorden verklaard een loonoffer te brengen om de club in de benen te houden. Ondertussen is de eerste selectie van de FC weer begonnen met trainen. Buijs vertelt in FCG TV hoe dat er de komende periode uitziet.
 
FC Groningen TV wordt om 17.40 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt om 19.20 uur en 23.30 uur herhaald op kanaal 2. Zaterdag is FCG TV om 09.40 uur te zien op kanaal 1 en om 12.05 uur, 13.40 uur en 20.00 uur op kanaal 2 en om 11.40 uur op kanaal 3.

Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws