Gudde en Matusiwa in voorlopig laatste FCG TV

20 maart 2020 / vandaag

In FC Groningen TV op FOX Sports vertelt algemeen directeur Wouter Gudde vandaag wat de stand van zaken is bij FC Groningen ten aanzien van het Corona-virus. Daarnaast komt Azor Matusiwa uitgebreid aan het woord over zijn voetbaljeugd. Het is in verband met het Corona-virus voorlopig de laatste aflevering van FC Groningen TV op FOX Sports.

In verband met het Corona-virus zijn er voorlopig geen collectieve groepstrainingen op Sportpark Corpus den Hoorn. De spelers hebben een individueel trainingsprogramma gekregen en houden zich zo fit. Algemeen directeur Wouter Gudde vertelt in FCG TV hoe de situatie er bij FC Groningen nu voor staat ten aanzien van het Corona-virus.

FC Groningen is de vijfde club waar Azor Matusiwa voor uitkomt. Hij begon als kleine jongen met voetballen bij HSV Wasmeer in zijn geboorteplaats Hilversum. Met die club heeft Matusiwa nog steeds een sterke band en dat komt mede omdat de club zijn familie steunde in het verkrijgen van een verblijfsvergunning in 2005, nadat zijn ouders in 1994 Angola waren ontvlucht vanwege de burgeroorlog daar. In FCG TV komt Matusiwa hierover aan het woord, vertelt hij hoe hij een betere voetballer is geworden bij Ajax en of hij kiest voor Jong Oranje of de nationale ploeg van Angola.

FC Groningen TV wordt om 17.25 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt om 17.50 uur herhaald op kanaal 3 en om 20.10 uur op kanaal 2. Zaterdag is FCG TV om 7.40 en 14.10 uur te zien op kanaal 1, om 10.00, 12.45 en 17.30 uur op kanaal 2 en om 17.00 en 23.40 uur op kanaal 3.
Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws