string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Grote drukte verwacht; Djurovski te gast; kassaverkoop met legitimatie.

Donderdag 06 maart 2014 om 14:28

Voor de thuiswedstrijd van FC Groningen, vanmiddag om 14.30 uur tegen Feyenoord, wordt een grote toeloop verwacht. Bovendien verloopt de kaartverkoop voor deze topwedstrijd in Euroborg zeer voorspoedig. Kom dus op tijd naar het stadion. Om 13.00 uur start de verkoop bij de kassa voor personen uit Groningen, Drenthe en Friesland met een geldig legitimatiebewijs.

Kaarten zijn ook verkrijgbaar via deze website, met een (Seizoen)ClubCard van FC Groningen. Er kunnen twee tickets per kaart worden aangeschaft.
Restricties
In tegenstelling tot de meeste andere wedstrijden in Euroborg zijn er voor het duel met Feyenoord restricties gesteld aan de kaartverkoop. FC Groningen heeft dat gedaan omdat de club vorig jaar veel vragen kreeg over de aanwezigheid van Feyenoord-supporters buiten het gastenvak op diverse andere tribunedelen.
De opmerkingen, die FC Groningen hierover kreeg, heeft de club ter harte genomen. Daarom is voor deze wedstrijd gekozen voor een kaartverkoop met beperkingen. Voor het duel met Feyenoord kunnen maximaal twee (extra) losse kaarten worden gekocht op basis van een (Seizoen)ClubCard van FC Groningen en geldt zondag aan de kassa’s een legitimatieplicht. Uitsluitend inwoners van de drie noordelijke provincies komen daarbij in aanmerking voor een kaart.

Djurovski
Bijzondere gasten bij deze wedstrijd zijn oud-spelers Bud Brocken en Milko Djurovski, die beiden hun eerste bezoek aan Euroborg brengen. Djurovski zal na de warming-up, rond 14.20 uur, op het veld letterlijk en figuurlijk in het zonnetje worden gezet door voorzitter John Schurer van Supportersvereniging FC Groningen.

Kids United
De wedstrijd staat in het teken van Kids United. Zo is er voor de wedstrijd een collecte voor dit door FC Groningen geadopteerde team. Ook lopen leden van Kids United mee in de line-up en zullen kinderen van Kids United in de pauze aan de Shoot-Out Bokaal meedoen.
Pendelbusdienst
Om de verkeersdrukte bij thuiswedstrijden van FC Groningen te omzeilen, kan ook dit seizoen gebruik worden gemaakt van pendelbussen. Samen met Arriva Touring biedt de club de service van een pendelbusdienst aan vanaf P&R Hoogkerk aan de A7, P&R Haren aan de A28 en een opstapplaats bij Sportcentrum Kardinge.
Bij thuiswedstrijden rijdt er vanaf vijf kwartier voor de aftrap om de 10 minuten een bus naar Euroborg om de bezoekers af te zetten bij de bushalte aan de Boumaboulevard voor het stadion. De laatste bus richting Euroborg gaat een kwartier voor het beginsignaal van de wedstrijd.
Tot een uur na afloop van de thuiswedstrijden kan van de pendeldienst richting Kardinge, P&R Hoogkerk en P&R Haren gebruik worden gemaakt. In Hoogkerk is de opstapplaats bij halte F. In Haren is de opstapplaats bij de halte van lijn 22/Citybus. De kosten voor de pendelbusdienst bedragen 3 euro per persoon voor een retourtje.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard