string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groot feest tijdens de jaarlijkse Junior Club Dag.

Vrijdag 02 mei 2014 om 13:19

Afgelopen woensdag vond in de ijshal van Sportcentrum Kardinge de jaarlijkse Junior Club Dag plaats. Meer dan 1000 personen hadden zich aangemeld om deze dag bij te wonen. Samen met Groby en spelers van de eerste selectie hebben zij er een mooi feestje van gemaakt!

Om half twee in de middag gingen de deuren van de ijshal open en kon men de zaal betreden. Voor de gelegenheid was deze omgetoverd tot voetbal-speel-paradijs.
De kinderen wisten hun weg naar de aanwezige attracties snel te vinden.
Met name het Bumpervoetbal, de omhaal-arena en de mega-stormbaan waren favoriet. Ook de voetbalshow van BB Freestyle was populair.
DJ Arnoud zorgde voor de muzikale omlijsting van het geheel.
Gedurende de middag werden er allerlei mooie prijzen verloot: kaarten voor een wedstrijd van de FC, gesigneerde shirts en een FC Groningen badlaken waren enkele van de te winnen prijzen.
Om 14.30 uur begon de spelerspresentatie. Met confetti, rook en hoge vlammen was het een spectaculair welkom van de spelers!  Hand-in-hand met de VIP-gasten maakten zij hun gang van de kleedkamer naar het evenemententerrein om zich vervolgens te mengen onder alle andere aanwezige gasten.
Ook de spelers hebben zich vermaakt bij de attracties: Eric Botteghin heeft de stormbaan getest en Tom Hiariej was niet weg te slaan bij de Playstation.
Om 16.00 uur was het tijd voor de spelers om te gaan en uiteindelijk was de dag om 16.30 uur ten einde.
Met tevreden blik en een leuk aandenken verlieten de aanwezigen de hal, op naar één van de volgende activiteiten! Klik hier voor het fotoalbum.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’