Groningen in kwartfinales thuis tegen Vitesse

18 december 2014

FC Groningen speelt in de kwartfinales van het KNVB-bekertoernooi een thuiswedstrijd tegen Vitesse. De wedstrijd wordt woensdag 28 januari 2015 gespeeld. De voorverkoop voor seizoenkaarthouders start op maandag 5 januari 2015.

Na de 3-0 zege op FC Volendam plaatste FC Groningen zich woensdagavond voor de laatste acht van het bekertoernooi. Vitesse won donderdagavond met liefst 4-0 bij Ajax in de Amsterdam ArenA. In datzelfde stadion werd de loting verricht en kwamen de balletjes van Groningen en Vitesse in het bijzijn van Vitesse-speler Jan-Arie van der Heijden als voorlaatste en laatste uit de bingomachine. Kaartverkoop
De speeldatum is woensdag 28 januari en het aanvangstijdstip 20.45 uur. De opwaardeerperiode voor seizoenkaarthouders loopt van maandag 5 tot maandag 12 januari 2015. Vervolgens begint de verkoop van alle resterende plekken.

De toegangsprijzen in de kwartfinale van het bekertoernooi van 2014/2015 zijn vastgesteld op 10 euro voor de eigen stoel voor seizoenkaarthouders in de opwaardeerperiode en 15 euro voor alle vakken in de vrije verkoop. Groepen vanaf tien personen kunnen gebruik maken van het groepstarief van 12 euro per kaart.

Wijzigingen
Door de ingelaste bekerwedstrijd en het 'Europees overwinteren' van PSV, Ajax en Feyenoord in de Europa League zijn er een drietal wijzigingen in de wedstrijden van FC Groningen opgetreden voor de tweede competitiehelft:
- FC Groningen-Go Ahead Eagles gaat naar zaterdag 31 januari, aanvang 19.45 uur
- Heerenveen-FC Groningen op zondag 22 februari is vervroegd naar 12.30 uur
- PSV-FC Groningen gaat naar zondag 15 maart, aanvang 14.30 uur

Laatste nieuws