string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groningen en Cambuur gelijk in oefenduel: 2-2.

Maandag 04 maart 2019 om 16:28

Een combinatieteam van FC Groningen heeft maandagmiddag op Sportpark Corpus den Hoorn gelijkgespeeld tegen het tweede elftal van SC Cambuur. Na een 0-0 ruststand werd het 2-2. Michael Breij scoorde namens de thuisploeg.

Bij FC Groningen speelden negen spelers in de basis die gistermiddag tot de selectie behoorden van het eerste elftal. Kellian van der Kaap en Jhurrey Margaritha van Jong FC Groningen maakten de startopstelling compleet. Bij SC Cambuur speelde onder andere oud-FC’er Matias Jones.

FC Groningen kwam na een uur op voorsprong door een doelpunt van Michael Breij. Na twee treffers in het slotkwartier van de Friezen in het doel van Groningen, schoten de gasten ook nog in eigen doel. Zo werd de eindstand 2-2.

De eerste selectie van FC Groningen bereidt zich voor op de competitiewedstrijd van vrijdagavond 8 maart in Utrecht. Jong FC Groningen speelt zaterdagmiddag in Harderwijk tegen VVOG in de Derde Divisie Zaterdag.

Opstelling FC Groningen
Kevin Begois, Tom van de Looi, Kellian van der Kaap, Lars Kramer, Amir Absalem, Jhurrey Margaritha, Ko Itakura, Ajdin Hrustic, Michael Breij, Jannik Pohl, Paul Gladon.
Bankspelers: Jan Hoekstra, Mees Gootjes, Tapmahoe Sopacua.

Scoreverloop: 60’ Michael Breij 1-0, 74’ Jones 1-1, 80’ Ciganiks 1-2, 84’ eigen doelpunt Cambuur 2-2.

190304EOA6068b
190304EOA6109c

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’