Groningen-Ajax uitverkocht; Van Leeuwen en Kids United centraal

1 april 2018

Vanmiddag, zondag 1 april, speelt FC Groningen in een uitverkocht Noordlease Stadion de thuiswedstrijd tegen Ajax. Het duel begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom. De wedstrijd is sinds dinsdag volledig uitverkocht en staat  in het teken van Tonny van Leeuwen en Kids United.

Doelman Sergio Padt zal tijdens de warming-up een speciaal T-shirt met een beeltenis van Tonny van Leeuwen dragen. Dit om stil te staan bij de 75ste geboortedag (21 maart) van de legendarische GVAV-keeper, die in 1971 bij een auto-ongeluk om het leven kwam. Het initiatief hiervoor is ontstaan in een overleg tussen diverse supportersgeledingen en de club.

Kids United
De wedstrijd staat bovendien in het teken van Kids United, de contributievrije voetbalclub voor jeugd en jongeren met een beperking. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt er gecollecteerd, er lopen leden van Kids United mee in de line-up, ze wapperen met het grote wedstrijdshirt in de middencirkel en doen in de pauze mee aan de shoot-out.

Verkeershinder
Tot en met het einde van dit seizoen dienen de bezoekers rekening te houden met verkeershinder op weg naar het Noordlease Stadion. Zo is de Helperzoom inmiddels grotendeels afgesloten voor autoverkeer.
Het Winschoterdiep is bovendien afgesloten en ook de werkzaamheden aan de Meeuwerderbaan zijn gestart. De omleidingsroute loopt via de H.L. Wichersstraat.

Bedankt dat je fietst!
FC Groningen, HEALTH i PORT en Groningen Bereikbaar stimuleren supporters om op de fiets naar het stadion te komen. Tijdens de wedstrijd FC Groningen - Ajax wordt hieraan aandacht besteed. De fietsten, die rondom het Noordlease Stadion gestald staan, maken kans op mooie FC Groningen-prijzen. 

De betrokken partijen willen je bedanken dat je fietst! Wil jij weten of je één van de FC Groningen 'Bedankt dat je fietst' prijzen hebt gewonnen? Vul dan op www.fcgroningen.nl/bedanktdatjefietst de code in, die aan je fietst hangt, en wie weet win jij één van de prijzen!

bedankt-dat-je-fietst

Laatste nieuws