Groby's grommende wegblog

7 september 2012

Hallo lieve voetbalvriendjes en vriendinnetjes! Het is weer vrijdag! Dus tijd om mijn verhalen met jullie te delen! Hebben jullie het al gehoord, dit weekend wordt het super mooi weer, dus lekker veel buiten spelen en voetballen!

Het is een rustige week geweest, dit weekend is er ook geen wedstrijd. De spelers zijn al wel weer druk aan het trainen geweest, dus op naar de volgende overwinning.
Afgelopen week mocht ik helpen met het wassen van alle spelerstenues en heb ook even mijn eigen tenue gewassen. Dat was wel even nodig want ik had ranja over mijn shirt laten vallen, dus er zat een grote vlek in. Maar nu is alles weer lekker schoon en kijk ik de volgende keer wel iets beter uit als ik mijn ranja opdrink. Weet je wat ook leuk is, bondscoach Cor Pot van Jong Oranje heeft drie spelers van FC Groningen geselecteerd voor het uitduel van eind deze maand tegen Jong Schotland. Het gaat om Leandro Bacuna, Maikel Kieftenbeld  en Virgil van Dijk. Jong Oranje is het nationaal voetbalelftal voor spelers onder de 21 jaar. De FC Groningen Junior Club heeft niet stil gezeten deze week. Afgelopen week hebben jullie allemaal een nieuwe nieuwsbrief  ontvangen. Heb je die al gelezen? Er staat namelijk ook in dat de handtekeningenmiddag er weer aankomt. Dus heb jij altijd al een handtekening van je favoriete speler op je shirt/pet/broek willen hebben, of wil jij je collectie handtekeningen op je elftalposter compleet maken? Dat kan nu nog, geef je snel op voor de handtekeningenmiddag op woensdag 19 september. Ik ben er ook bij! Verder heb ik ook nog mee geholpen aan de nieuwe Coooool! en het handtekeningenboekje. Het ziet er weer super mooi uit!  Binnenkort zie je ze verschijnen in de brievenbus. Woensdagmiddag was ook het eerste kinderfeestje van seizoen 2012-2013. Rick Poelstra  heeft zijn verjaardag mogen vieren in Euroborg. Hij heeft samen met zijn vriendjes een coole speurtocht gedaan en een heerlijke voetbaltaart gegeten! Wil jij ook zo’n supervet feestje vieren met je vriendjes en vriendinnetjes? Bel dan naar de Junior Club en zij regelen het voor je! Nou lieve vriendjes en vriendinnetjes, ik spreek jullie volgende week weer. Fijn weekend allemaal! Voetbalpoot, Groby!

Laatste nieuws