string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s Grommende Webog.

Vrijdag 26 februari 2010 om 08:58

Is de sneeuw eindelijk opgehouden, regent het de hele week al weer! Ik mag dan wel een ijsbeer zijn, maar af en toe de zon zien is ook fijn. FC Groningen speelde afgelopen weekend tegen NEC en komend weekend tegen Feyenoord in een uitverkocht stadion Euroborg. Volgende week donderdag is de inhaalwedstrijd Jong FC Groningen – Jong PSV en is er a.s. woensdag een ruilbeurs. Daarnaast ben ik afgelopen woensdag naar de film ‘Het Regent Gehaktballen’ in Pathé Groningen geweest. Het was dus weer een druk weekje!
NEC – FC Groningen
FC Groningen heeft afgelopen zaterdagavond in Nijmegen met 2-0 gewonnen van NEC. Goran Lovre maakte het eerste doelpunt. Tim Matavz maakte vlak na rust de tweede treffer. Leandro Bacuna kreeg na een klein uur jammer genoeg een rode kaart. Maar ondanks de rode kaart wonnen onze jongens en stijgt de FC naar plek acht.
Jong FC Groningen – Jong PSV
Afgelopen maandag zou de wedstrijd Jong FC Groningen – Jong PSV in stadion Euroborg gespeeld worden. De wedstrijd werd helaas afgelast wegens het slechte speelveld. Dit kwam doordat het de hele dag ontzettend hard en veel had geregend. Iedereen die een kaartje heeft gekocht voor deze wedstrijd kan de kaartjes bij de inhaalwedstrijd weer gebruiken. De wedstrijd wordt volgende week donderdag (04 maart) om 18.30 uur ingehaald.
Bioscoop
Afgelopen woensdag (24 februari) gingen we met 160 Junior Club Leden naar de film ‘Het Regent Gehaktballen’ in Pathé Groningen. Iedereen kreeg bij aankoop van zijn/haar kaartje iets lekkers te drinken en een grote zak popcorn voor tijdens de film. Om de film te kunnen kijken moest je een speciale 3D bril op, dat was super gaaf. Ik was natuurlijk ook van de partij om iedereen vele plezier te wensen en met kinderen op de foto te gaan. De film was super leuk, maar ik ben blij dat er hier in Nederland gewoon water uit de lucht komt vallen wanneer het regent.
FC Groningen – Feyenoord
Zondag speelt FC Groningen in een uitverkocht stadion Euroborg tegen Feyenoord.Hopelijk houden onze jongens de goede prestaties aan en winnen ze ook deze keer weer. Ik ben er in ieder geval weer om ze aan te moedigen..
Ruilbeurs
Spaar jij ook van die leuke voetbalplaatjes van de Albert Heijn en heb je heel veel dubbele plaatjes? Kom dan woensdag 03 maart langs in stadion Euroborg om deze met andere kinderen te ruilen. Je hoeft je niet op te geven dus je kan tussen 13.00 en 17.00 uur gewoon langs komen. Ik ben ook van de partij, dus als je nog met mij op de foto wilt kan dat ook.
Ajax – FC Groningen kijken
Er zijn heel veel trouwe FC Groningen fans die niet elke uitwedstrijd mee kunnen reizen. Daarom hebben wij speciaal voor onze Green White Bengels iets bedacht: kom de wedstrijd Ajax – FC Groningen kijken in de Hattrick’s Pub in stadion Euroborg! De wedstrijd wordt gespeeld op 28 maart en wordt live uitgezonden op groot scherm! Kosten hiervoor zijn € 2,50 per persoon en duurt van 14.00 tot 16.30 uur.
Lijkt je dit helemaal te gek? Klik dan hier om je op te geven.

Gerelateerd nieuws.

9 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard