string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby’s Grommende Nieuwsflits.

Vrijdag 08 oktober 2010 om 16:32

Hoi voetbalvriendjes, Het is alweer bijna weekend! Maar wel een raar weekend, want er is geen voetbal!

FC Groningen heeft  dit keer geen voetbalwedstrijd! Het is namelijk een interland weekend. Dat betekent dat er wedstrijden gespeeld worden door de landen. Nederland moet vanavond tegen Moldavië, gaan jullie die wedstrijd ook kijken?
We hadden woensdag een drukke dag. Ik ben namelijk met 229 Junior Club leden naar de film, Foeksia de Miniheks, geweest. Wat was dat een coole, maar ook een beetje een spannende film!
Verder was er woensdag ook weer een feestje in het stadion. Hugo Bolhuis was namelijk jarig en gaf zijn feestje bij FC Groningen. Volgens mij was het weer zeer geslaagd, want alle kinderen gingen weer blij terug naar huis.
Onze helden van FC Groningen spelen vanavond een oefenwedstrijd in Duitsland, tegen VfL Osnabrück. Maar niet iedereen van FC Groningen doet mee, want er zijn een aantal spelers terug naar hun land waar ze vandaan komen. Zij mogen namelijk mee spelen in de landenwedstrijden.  De spelers die niet mee spelen zijn: Tim Matavz, Andreas Granqvist, Tim Sparv en Nicklas Pedersen.
Volgende week spelen we een hele spannende wedstrijd, namelijk tegen SC Heerenveen. Dat is de club waar oud FC Groningen trainer Ron Jans nu werkt.
Ik hoop jullie allemaal te zien volgende week in de mooie Euroborg.
Voetbalpoot,
Groby

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard