string(9) "claudebot"

Groby viert op 29 mei zijn verjaardag!

Vrijdag 10 april 2009 om 15:10

Op 29 mei viert Groby zijn verjaardag. Alle leden vanaf 4 jaar, waarvan hun e-mailadres bij ons bekent is hebben hier onlangs een uitnodiging voor ontvangen. Ben jij ook lid van de Junior Club en ben je ouder dan 4 jaar? Meld je dan nu aan voor Groby's verjaardag!

Groby viert zijn verjaardag tijdens de openingsavond van het Eurovoetbaltoernooi. Deze openingsavond wordt gehouden in stadion Euroborg. Tijdens de openingsavond worden er drie wedstrijden gespeeld. Namelijk om 18.30 uur Schalke 04 – Ajax, om 19.45 uur FC Groningen – Hamburger SV en om 21.00 uur Anderlecht – FC Twente / Heracles. Tussen de eerste twee wedstrijden gaan we samen met Kevin Paré een verjaardagsliedje zingen voor Groby.
Alle leden van de Junior Club vanaf 4 jaar kunnen voor deze openingsavond twee gratis kaartjes bestellen. Je kunt je tot en met 23 april opgeven. Na je opgave krijg je van ons een bevestigingsmail waarmee kaartjes kun ophalen op stadion Euroborg. De kaartjes geven toegang tot alle drie de wedstrijden die deze avond worden gespeeld in stadion Euroborg. Klik hier om je aan te melden.
Programma openingsavond Eurovoetbal in stadion Euroborg:
18.30 uur – 19.30 uur      Wedstrijd 1, Schalke 04 – Ajax
19.30 uur – 19.45 uur      We zingen samen met Kevin Paré een verjaardagslied voor Groby. Daarnaast geeft Kevin Paré een optreden!
19.45 uur – 20.45 uur      Wedstrijd 2, FC Groningen – Hamburger SV
20.45 uur – 21.00 uur      Pauze tussen wedstrijd 2 en wedstrijd 3
21.00 uur – 22.00 uur      Wedstrijd 3, Anderlecht – Twente / Heracles
Het Eurovoetbaltoernooi is het grootste B-juniorentoernooi van Europa. Het toernooi wordt jaarlijks georganiseerd en de openingsavond wordt altijd in het stadion van FC Groningen gespeeld. Op deze openingsavond worden er ook 3 andere wedstrijden gespeeld in Assen bij Achilles 1894. Op zaterdag 30 en zondag 31 mei is traditiegetrouw stadion Esserberg in Haren het strijdtoneel van Eurovoetbal. Het Eurovoetbal is het toernooi waar je de sterren van de toekomst van dichtbij kunt ontmoeten!

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’