string(9) "claudebot"

Groby op bezoek bij het FC Groningen voetbalkamp.

Vrijdag 16 juli 2010 om 14:22

Vandaag liep het FC Groningen voetbalkamp ten einde. Voor het eerst organiseerde de FC een voetbalkamp en dat was zeer geslaagd! Op het mooie voetbalcomplex van vv Gomos, in Norg, stonden 5 legertenten waar iedereen in sliep. Natuurlijk kwam Groby even een kijkje nemen!

Het kamp begon op maandag 12 juli. Toen iedereen net gearriveerd en ingecheckt was barstte een enorm noodweer los. Hevige onweersbuien leken het voetbalkamp in het water te doen vallen, maar gelukkig knapte het weer snel op.
De rest van de week was het lekker weer en werden er allerlei techniektrainingen, partijtjes en voetbalspelletjes gespeeld. Op dinsdagavond werd de wedstrijd FC Groningen – FC Dordrecht bezocht in Harkstede. Op woensdag konden de kinderen hun helden van dichtbij zien. Een deel van het eerste elftal reisde namelijk af naar Norg om handtekeningen uit te delen en het kamp te komen bekijken. Donderdag kwam het tweede elftal langs om een demonstratietraining te geven. Zo kon iedereen zien hoe hard er getraind wordt bij FC Groningen en wat je allemaal moet doen om een profvoetballer te worden!
Vanwege het slechte weer eerder deze week kwam Groby toch maar terug naar Nederland in plaats van dat hij meeging op trainingskamp met het eerste elftal. Hij maakte dus graag tijd om het voetbalkamp vrijdag te bezoeken om iedereen een handje te schudden en de penaltybokaal te begeleiden.
Alle deelnemers van het voetbalkamp ontvingen vanmiddag een oorkonde voor hun deelname. De jongens en 3 meiden die deelnamen aan het kamp waren allemaal super enthousiast maar wel heeeel moe. Net als de begeleiders van het kamp.
Jeffrey Zwaving (12 jaar) weet het nu al zeker: “volgend jaar weer mee met het FC Groningen voetbalkamp!!”.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus