string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Groby afgelopen zaterdag bij Paul de Leeuw.

Maandag 21 september 2009 om 15:10

Afgelopen vrijdag was Groby uitgenodigd voor een wel heel bijzonder evenement. Eerder die week werd de Junior Club namelijk gebeld door de redactie van het TVprogramma "Lieve Paul" met de vraag of Groby ook zin had om mee te werken aan "Ren je Mascot!". Natuurlijk vond Groby het heel leuk om hier aan mee te doen en daarom vertrok Groby vrijdagmiddag naar de studios in Almere voor de opnames die zaterdag werd uitgezonden.

“Lieve Paul” is het nieuwe zaterdagavondprogramma van Paul de Leeuw waarbij iedereen allerlei vragen kan insturen. Paul probeert vervolgens deze vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. De vraag die werd gesteld over mascottes was: “Hoe moet een mascotte zich gedragen”. Samen met Groby waren er nog een heleboel andere mascottes die samen een aantal vragen moesten beantwoorden. Alle mascottes konden bij elke vraag kiezen uit “Ja” of “Nee” als antwoord en wie het fout had was af. Helaas was Groby al in de eerst rond af, maar dat maakte het er niet minder gezellig om!
Heb je het programma gemist? Klik dan op de link van uitzending gemist en kies daar voor de aflevering van 19-09-09. Het onderwerp “Ren je Mascot” begint ongeveer na 17 minuten (dit kun je vooruit spoelen). Link uitzending gemist

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard