string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Granqvist, Van Loo, Sparv en Garcia in FC Groningen TV.

Woensdag 10 november 2010 om 10:04

In FC Groningen TV is deze week een terugblik te zien op de met 2-1 gewonnen competitiewedstrijd tegen NAC Breda. Alle hoofdrolspelers uit deze wedstrijd komen aan het woord. Daarnaast is er een reportage over het Spelersobligatiefonds.

FC Groningen TV wordt iedere woensdagavond om 18.45 uur uitgezonden via Eredivisie Live. Deze week is dat op kanaal 2, in verband met het bekerprogramma. Op Eredivisie Live 1 is de uitzending van vandaag al om 16.40 uur te zien.
In de aflevering van deze week kijkt drievoudig doelpuntenmaker Andreas Granqvist terug op zijn opmerkelijke rol, zaterdagavond in Euroborg. Ook Brian van Loo, die het groen-witte doel succesvol verdedigde, komt aan het woord, evenals één van de uitblinkers op het middenveld Tim Sparv.
C1000 Man of the Match
Gonzalo Garcia werd door de supporters na zijn glansoptreden tegen NAC Breda uitgeroepen tot C1000 Man of the Match. FC Groningen TV sprak de opgebloeide balvirtuoos daags na zijn uitverkiezing.
Deze week tevens een portret van Norair Mamedov. De aanvaller van Jong FC Groningen komt in actie en aan het woord.
Daarnaast maakte verslaggever Emiel Venema een reportage over het Spelersobligatiefonds, het succesvolle investeringsfonds van FC Groningen.
Supportersvraag
Heeft u een vraag over FC Groningen en zou u die graag beantwoord zien? Stuur ons dan een bericht. De redactie van FC Groningen TV wil in de uitzendingen de mogelijkheid bieden voor een supportersvraag. Per e-mail kunnen fans een prangende vraag sturen, bestemd voor spelers, staf of iemand uit de organisatie van FC Groningen. De persoon met de meest originele of boeiende vraag wordt uitgenodigd om die vraag voor de camera te komen stellen. De e-mail met de vraag kan gestuurd worden naar fcgroningentv@fcgroningen.nl. Uiteraard moeten naast de vraag ook de naam en contactgegevens worden vermeld.
FC Groningen is ook te zien op: www.youtube.com/fcgroningentv en http://www.eredivisie.nl/clubs/gro

FC Groningen TV op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

FC Groningen TV wordt deze week op Eredivisie Live herhaald in de nacht van woensdag op donderdag om 01.20 uur, donderdagmorgen 8.15 uur, vrijdag om 9.45 uur en 15.55 uur, zaterdag- en zondagochtend om 08.30.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’