Granqvist redt Zweedse eer in Amsterdam.

Woensdag 13 oktober 2010 om 09:53

Andreas Granqvist heeft dinsdagavond in de Amsterdam ArenA met Zweden verloren van Nederland. Hij stond in de basis en bepaalde de eindstand op 4-1. Tim Matavz (Slovenië) en Nicklas Pedersen (Denemarken) wonnen, terwijl Tim Sparv (Finland) verloor.

De vier FC-internationals stonden dinsdagavond allemaal in de basis. Andreas Granqvist speelde met Zweden de gehele wedstrijd tegen Nederland en verloor met 4-1. In dezelfde poule ging Tim Sparv met Finland thuis onderuit tegen Hongarije (1-2). Sparv werd twintig minuten voor tijd afgelost door Jari Litmanen.
Denemarken won thuis met 2-0 van Cyprus. Nicklas Pedersen speelde de gehele wedstrijd voor zijn vaderland. Ook Tim Matavz kwam met Slovenië tot een overwinning. In Estland werd de eindstand van 0-1 halverwege de tweede helft bereikt. Op dat moment was Matavz net vervangen door een landgenoot.