string(9) "claudebot"

Granqvist en Berg in nationale ploeg.

Donderdag 14 augustus 2008 om 19:07

Andreas Granqvist en Marcus Berg hebben een uitnodiging gekregen voor de interland Zweden-Frankrijk die op woensdag 20 augustus in Göteborg wordt gespeeld. Evgeniy Levchenko was al eerder uitgenodigd voor een A-interland van Oekraïne.

Verdediger Granqvist en aanvaller Berg verzamelen zich aanstaande maandag 18 augustus in Zweden en spelen op woensdag een interland met Zweden. Evgeniy Levchenko meldt zich op 18 augustus in Kiev voor de interland tegen Polen,  die in Lvov gespeeld wordt.
Vijf afwezigen
Dit trio zal daarom ook niet afreizen naar Griekenland voor de oefenwedstrijd die FC Groningen op donderdag 21 augustus tegen AEK Athene zal spelen. Dat duel begint overigens om 21.00 uur plaatselijke tijd, ofwel 20.00 uur Nederlandse tijd.
Ook Sepp De Roover en Oluwafemi Ajilore zijn er dan niet bij. De Belg en de Nigeriaan zijn in China met hun Olympische teams doorgedrongen tot de kwartfinales en spelen zaterdag tegen respectievelijk Italië en Ivoorkust met als inzet een plek in de halve finales, die dinsdag 19 augustus worden gespeeld.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus