string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Gözübüyük fluit Groningen-VVV.

Dinsdag 11 december 2012 om 13:49

Serdar Gözübüyük is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter bij FC Groningen - VVV-Venlo. Hij zal zaterdag worden geassisteerd door de heren Hans Olde Olthof en Hessel Steegstra. Vierde official is Rutger Bekebrede.

Scheidsrechter Gözübüyük fluit zaterdag voor de zevende keer een thuiswedstrijd van FC Groningen in Euroborg. Eerder dit seizoen was Gözübüyük de leidsman tijdens de met 3-1 verloren thuiswedstrijd tegen PSV en de ontmoeting met Feyenoord die in 2-2 eindigde.
De arbiter floot in het seizoen 2010/2011 voor het eerst in Euroborg.  Het duel tussen FC Groningen en Excelsior eindigde toen in een 2-0 thuiszege voor de FC. Ook floot hij dat seizoen de wedstrijd FC Groningen-Heracles Almelo, dat eindigde in een 4-1 nederlaag voor de Trots van het Noorden. Vorig seizoen stonden FC Groningen-Utrecht (1-0) en FC Groningen-Vitesse (1-3) onder zijn leiding.
Bekerduel
Voor het bekerduel met Ajax op 20 december is Reinold Wiedemeijer aangesteld als scheidsrechter. Overige officials zijn op die donderdagavond Wilco Lobbert, Roger Geurtjes en Jeroen Sanders.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’