string(9) "claudebot"

Gootjes, Veendorp en Etten naar Albufeira.

Dinsdag 29 januari 2013 om 16:14

Willem Gootjes, Keziah Veendorp en Rutger Etten zijn opgenomen in de definitieve selecties van Oranje onder-17 en Oranje onder-16. Beide teams nemen volgende week deel aan een vierlandentoernooi in het Portugese Albufeira.

Oranje onder-17 van bondscoach Albert Stuivenberg vertrekt woensdag 6 februari voor een week naar Portugal. Daar wordt op vrijdag 8 februari gespeeld tegen de leeftijdsgenoten van gastland Portugal. Twee dagen later is Duitsland de tegenstander. Op dinsdag 12 februari wordt het toernooi afgesloten met een wedstrijd tegen Engeland.
Oranje onder-16 van KNVB-coach Ruud Dokter neemt dezelfde vlucht van Rotterdam naar Faro en begint zaterdag 9 februari tegen Oostenrijk. Een dag later is Schotland de tegenstander. Op dinsdag 12 februari is gastland Portugal de derde tegenstander. Op woensdag 13 februari wordt de terugreis naar Nederland gemaakt.
Middenvelder Willem Gootjes maakt deel uit van de selectie van Oranje onder-17. Richairo Zivkovic, Roland Baas en Kasper Oldenburger staan stand-by. Verdediger Keziah Veendorp en middenvelder Rutger Etten doen mee met Oranje onder-16.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’