Goed nieuws vanuit commerciële hoek

22 juni 2020 / vandaag

FC Groningen heeft afgelopen weekend 31 seizoenkaarten verkocht. Dat getal is minder hoog dan de laatste weken het geval was. Vanuit de commerciële hoek is er goed nieuws te melden.

Veel supporters en sponsors van de Trots van het Noorden hebben de laatste weken actief laten zien zich achter de club te scharen. Van de sponsorrelaties die tot op heden werden bezocht door accountmanagers van FC Groningen ziet ruim tweehonderd af van tegemoetkoming voor de gemiste wedstrijden van afgelopen seizoen. De tot nu toe bezochte sponsorrelaties hebben al afgezien van een totaalbedrag van ruim 360 duizend euro!
 
De vrije verkoop van seizoenkaarten is afgelopen donderdag gestart en tot op heden zijn er 7.888 FC-supporters die zich voor het seizoen 2020/2021 hebben verzekerd van een plaats in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Er zijn 419 supporters die onlangs hun vijfjaarkaart hebben verlengd of één hebben aangeschaft, 7.469 FC-liefhebbers kochten een seizoenkaart. De seizoenkaarten die zijn gedoneerd in de stichting ‘Laat ons weer eens samen juichen’ zijn nog niet bij dit aantal opgeteld.
 
De veiling van de Supportersvereniging FC Groningen gaat aankomende vrijdag – 26 juni –  van start. Vele schitterende kavels, waaronder diverse gesigneerde shirts, schoenen, klassieke vaantjes en andere unieke items gaan vanaf vrijdag 26 juni onder de digitale hamer. De veiling wordt mede mogelijk gemaakt in samenwerking met Onlineveilingmeester.nl. Voor liefhebbers en verzamelaars is de veiling, waarvan de opbrengst ten bate komt aan FC Groningen, één die je niet mag missen!

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws