Goed gevuld stadion voor jubileumduel met FC Utrecht

19 augustus 2021

FC Groningen speelt aanstaande zaterdag 21 augustus de eerste thuiswedstrijd van het Eredivisie-seizoen 2021/2022. Het duel met tegenstander FC Utrecht wordt om 21.00 uur afgetrapt en staat in het teken van het 50-jarig jubileum van de Trots van het Noorden. FC Groningen kijkt er ongelooflijk naar uit om het jubileum samen met supporters en sponsors en oud-spelers en -bestuursleden te vieren. Algemeen directeur Wouter Gudde gaat in op actuele zaken rond de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen in Euroborg. 

Hoewel FC Groningen vanwege de huidige coronarichtlijnen 2/3 van de capaciteit van Euroborg mag gebruiken en het stadionbezoek anders is dan gebruikelijk vanwege onder meer de strengere toelatingseisen opgelegd vanuit de overheid, bekijkt Gudde het van de positieve kant. “Het glas is in mijn beleving half vol. We mogen weer en gaan het jubileum vieren met een goed gevuld stadion. Het voelt goed om weer een grote groep supporters en sponsors in Euroborg te kunnen ontvangen.”
 
Gudde roept supporters op om zich aan de tijdsloten te houden waarmee de club werkt, zodat iedereen op tijd en ruim voor de aftrap in het stadion aanwezig is. “We hebben gezien dat er bij de oefenwedstrijd tegen Venezia en ook vorige week in Leeuwarden bij Cambuur wachtrijen ontstonden en denken voor zaterdag goed voorbereid te zijn, maar hebben daarbij wel ook de hulp van onze supporters nodig. Binnen in het stadion zorgen we voor entertainment op onder meer de videoschermen.”
 
Bekijk via onderstaande videoplayer de volledige update van algemeen directeur Wouter Gudde.

Laatste nieuws