string(9) "claudebot"

Goed bezochte signeersessie in Fanshop.

Vrijdag 26 augustus 2011 om 10:26

De signeersessie van het jubileumboek ‘40 Jaar FC Groningen’ in de Fanshop van Euroborg is donderdagmiddag goed bezocht. Hoofdtrainer Pieter Huistra, speler Dusan Tadic en algemeen directeur Hans Nijland plaatsten een persoonlijke noot in het speciale boek, dat is vervaardigd ter ere van het 40-jarig jubileum van de Trots van het Noorden.

Vanaf 16.30 uur konden fans, die het jubileumboek kwamen aanschaffen of reeds in hun bezit hadden, in de Fanshop terecht om het exemplaar te laten signeren door Huistra, Tadic en/of Nijland. Van deze mooie gelegenheid maakten tientallen mensen dankbaar gebruik. Supporters, die het jubileumboek in de Fanshop kochten, konden voor slechts 20 euro een paars retroshirt (normaal 39,95) erbij nemen.
Excuses
Na ongeveer driekwartier stroomde de Fanshop weer leeg en even later werd daarom besloten de signeersessie te beëindigen. Later op de middag waren er echter nog belangstellenden, die met hun boek richting de Fanshop kwamen. Zij hoopten eveneens op een handtekening of tekst van Huistra, Tadic en Nijland. Deze boeken zijn door de Fanshop in beheer genomen en zullen uiteraard alsnog worden voorzien van een persoonlijke noot. FC Groningen vindt het bijzonder vervelend dat voor sommigen de signeersessie blijkbaar te vroeg is afgebroken en biedt hiervoor haar welgemeende excuses aan.
Kortingsactie
Het jubileumboek is nog steeds te koop in de Fanshop en de kortingsactie op het retroshirt blijft in ieder geval tot en met zondag doorlopen. Deze korting van vijftig procent geldt uitsluitend in de Fanshop in Euroborg en tevens voor de kindermaten, die in het kader van deze actie 15 euro in plaats van 30 euro kosten.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus