Goalgetter Suslov Centre Man of the Match na derby in Heerenveen

22 februari 2021

Tomas Suslov is uitgeroepen tot Office Centre Man of the Match na de Derby van het Noorden tegen sc Heerenveen. De Slowaak schoot acht minuten voor tijd op schitterende wijze de gelijkmaker tegen de touwen. Ko Itakura werd tweede vlak voor Mo El Hankouri en Bart van Hintum die op een gedeelde derde plaats eindigden. 

De Office Centre Man of the Match wordt in het seizoen 2020/2021 bij ieder thuisduel gekozen door middel van een verkiezing. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete speler van de wedstrijd via een formulier op de website. Tot het laatste fluitsignaal is het mogelijk om je stem uit te brengen. Ook bij de uitwedstrijden van FC Groningen bestaat de mogelijkheid via de website te stemmen op de Office Centre Man of the Match. https://www.fcgroningen.nl/motm 
 
Het stemmen op de Office Centre Man of the Match voor de uitduels van FC Groningen in de Eredivisie loopt tot en met de maandag 12.00 uur na een gespeelde uitwedstrijd eveneens dus via het speciale formulier op de website https://www.fcgroningen.nl/motm  

Zolang er geen supporters aanwezig mogen zijn bij de wedstrijden vanwege de coronamaatregelen zal ook de verkiezing van de Office Centre Man of the Match na thuiswedstrijden open blijven tot de daaropvolgende maandag 12.00 uur. 
 
Puntentelling 
De Office Centre Man of the Match krijgt drie punten voor het totaalklassement, de nummer 2 twee punten en de nummer 3 krijgt één punt voor de ranglijst. De speler, die na afloop van de laatste reguliere competitiethuiswedstrijd van het seizoen bovenaan staat of niet meer te achterhalen is door zijn teamgenoten, wordt uitgeroepen tot Office Centre Speler van het Jaar. Bij een gelijk puntentotaal is het aantal verkiezingen tot Office Centre Man of the Match doorslaggevend. Spelers die tijdens het seizoen vertrekken, worden geschrapt uit het totaalklassement. 

Uitslag sc Heerenveen uit 
Tomas Suslov 3 punten
Ko Itakura  2 punten
Mo El Hankouri 1 punt
Bart van Hintum 1 punt 
 
Tussenstand na 22 speelrondes
1   Ko Itakura     30 punten
2   Jørgen Strand Larsen  21 punten
3  Azor Matusiwa        14 punten 
3  Sergio Padt      14 punten 
5  Ahmed El Messaoudi    12 punten
6   Tomas Suslov    8 punten
7 Mo El Hankouri   6 punten
8  Patrick Joosten  4 punten 
8 Gabriel Gudmundsson 4 punten
8  Bart van Hintum   4 punten
11  Ramon Pascal Lundqvist  3 punten
12  Arjen Robben     1 punt
12  Joël van Kaam    1 punt
12 Daniël van Kaam 1 punt
 

Laatste nieuws