Goalgetter El Hankouri Office Centre Man of the Match

15 januari 2021 / vandaag

Mo El Hankouri is door de supporters verkozen tot Office Centre Man of the Match na de gewonnen wedstrijd tegen Willem II. El Hankouri zorgde er met een goal in blessuretijd voor dat FC Groningen drie punten meenam uit Tilburg. De aanvaller was eerder in de tweede helft ook al succesvol met een doelpunt. Ko Itakura, die zijn eerste goal maakte in het shirt van FC Groningen, werd tweede en verstevigt zijn positie als leider in het algemeen klassement. Tomas Suslov, goed voor een assist en belangrijk met de onderschepping voorafgaand aan de winnende goal, werd derde. 

De Office Centre Man of the Match wordt in het seizoen 2020/2021 bij ieder thuisduel gekozen door middel van een verkiezing. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete speler van de wedstrijd via een formulier op de website. Tot het laatste fluitsignaal is het mogelijk om je stem uit te brengen. Ook bij de uitwedstrijden van FC Groningen bestaat de mogelijkheid via de website te stemmen op de Office Centre Man of the Match. https://www.fcgroningen.nl/motm 
 
Het stemmen op de Office Centre Man of the Match voor de uitduels van FC Groningen in de Eredivisie loopt tot en met de maandag 12.00 uur na een gespeelde uitwedstrijd eveneens dus via het speciale formulier op de website https://www.fcgroningen.nl/motm  

Zolang er geen supporters aanwezig mogen zijn bij de wedstrijden vanwege de coronamaatregelen zal ook de verkiezing van de Office Centre Man of the Match na thuiswedstrijden open blijven tot de daaropvolgende maandag 12.00 uur. 
 
Puntentelling 
De Office Centre Man of the Match krijgt drie punten voor het totaalklassement, de nummer 2 twee punten en de nummer 3 krijgt één punt voor de ranglijst. De speler, die na afloop van de laatste reguliere competitiethuiswedstrijd van het seizoen bovenaan staat of niet meer te achterhalen is door zijn teamgenoten, wordt uitgeroepen tot Office Centre Speler van het Jaar. Bij een gelijk puntentotaal is het aantal verkiezingen tot Office Centre Man of the Match doorslaggevend. Spelers die tijdens het seizoen vertrekken, worden geschrapt uit het totaalklassement. 

Uitslag Willem II uit
Mo El Hankouri 3 punten
Ko Itakura   2 punten
Tomas Suslov  1 punt
 
Tussenstand na zestien speelrondes
1   Ko Itakura     22 punten
2   Jørgen Strand Larsen  14 punten
3  Azor Matusiwa        12 punten 
3  Ahmed El Messaoudi    12 punten
5   Sergio Padt      11 punten 
6  Remco Balk       7 punten
7   Patrick Joosten  4 punten 
7  Tomas Suslov    4 punten
9  Bart van Hintum   3 punten
9  Mo El Hankouri   3 punten
11  Arjen Robben     1 punt
11  Joël van Kaam    1 punt

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws