Gladon, Te Wierik, El Hankouri, Mahi en Warmerdam in FCG TV

5 april 2019

FC Groningen TV blikt vanavond op FOX Sports terug op de 1-0 zege van afgelopen dinsdag op De Graafschap. Daarnaast wordt uiteraard vooruitgekeken naar de zaterdagavond in het Hitchi Capital Mobility Stadion tegen Excelsior.

Afgelopen dinsdag behaalde FC Groningen een moeizame 1-0 overwinning op De Graafschap. FCG TV heeft vanavond een terugblik op het duel met matchwinner Paul Gladon en Mike te Wierik die bewust of onbewust zorgde voor de assist. Daarnaast zijn er beelden te zien van Mo El Hankouri die zijn basisdebuut maakte voor FC Groningen. Hij vertelt hoe het beviel om na lange tijd weer een volledige wedstrijd gespeeld te hebben en over het viraal gaan van een actie.

Zaterdag speelt FC Groningen opnieuw een thuiswedstrijd, deze keer tegen Excelsior. FCG TV blikt vooruit met Mimoun Mahi die uit voorzorg ontbrak tegen De Graafschap, maar er normaal gesproken zaterdag weer bij zal zijn. Ook Django Warmerdam, terug van een blessure, vertelt wat hij verwacht van de ontmoeting met de ploeg uit Rotterdam.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 19.00 uur en 1.00 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV om 14.30 uur te zien op kanaal 3 en tevens om 19.05 uur op kanaal 3, voorafgaand aan FC Groningen - Excelsior. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws