Gigantisch FC-doek Grote Markt onthuld

23 juli 2020 / vandaag

Het hart van de Stad kleurt groen-wit. Aan de stellage voor het klassieke pand met naam Het Groot Handelshuis, waarin vroeger de V&D was gehuisvest, is een schitterend doek van 24 meter bij 13 meter bevestigd. Het doek is in het kader van de actie ‘Laat ons weer eens juichen’ aangeboden door de projectgroep van Het Groot Handelshuis. Op het doek staat een vijftal echte Groninger voetballers afgebeeld. 

_26I6021

FC Groningen is trots op het feit dat het op een iconische plaats duidelijk zichtbaar is in het hart van de stad Groningen. De Trots van het Noorden werd vrijwel direct na de start van de actie ‘Laat ons weer eens juichen’ benaderd door sponsor en vastgoedontwikkelaar MWPO met het aanbod om de club te steunen middels dit gigantische doek van 24 meter bij 13 meter.
 
Het Groot Handelshuis wordt op dit moment grondig gerenoveerd en zet in op het verbinden van Groningers. Na de verbouwing biedt Het Groot Handelshuis een werkplek voor honderden mensen, van grote bedrijven tot flexplekken voor zzp’ers. Supermarkt Jumbo vestigt zich op deze hotspot in het centrum van de stad met een mega-supermarkt.

_26I6028
_26I6049
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws