Gezinnen vieren onvergetelijke Vaderdag bij FC Groningen

22 juni 2020 / vandaag

Verraste vaders, ontelbare selfies en veel blije gezichten. Tientallen vaders werden afgelopen zondag op Vaderdag door hun gezin verrast met een bezoekje aan het Hitachi Capital Mobility Stadion. FC Groningen maakte Vaderdag 2020 heel bijzonder. Samenzijn met het gezin, genieten van een uitstekende brunch of diner en met uitzicht op het veld. Organisator FC Groningen Horeca kijkt terug op een prachtige dag. 

vaderdag2

FC Groningen bezoeken is voor veel supporters een echt familie-uitje en Vaderdag 2020 was zondag 21 juni de uitgelezen mogelijkheid om weer samen naar het Hitachi Capital Mobility Stadion te komen. Het Vaderdagarrangement samengesteld door FC Groningen Horeca was zeer gewild en de reacties op de dag zelf hartverwarmend.
 
Prachtige dag
“Het was een prachtige dag,” vertelt Mariëlle Ubink, Hospitality & Event Coördinator bij FC Groningen. “We ontvingen veel dankbare reacties en de gasten vonden het allemaal fantastisch om weer in het stadion te zijn. Veel gezinnen hadden het bezoekje aan FC Groningen een verrassing gehouden, waardoor de reacties heel puur waren. De blijdschap, de dankbaarheid, het genieten van samenzijn met het gezin en daarbij een schitterende ervaring bij FC Groningen. Daar slaat een horecahart van over, dit zijn de dagen waarvoor je het doet.”
 
De gasten genoten van een brunch of een diner samengesteld door Tweetal belevingscatering en werden culinair in de watten gelegd. De locatie, met uitzicht op het veld, maakte Vaderdag 2020 voor vele FC-supporters extra bijzonder. “Het ontroerde sommige gasten echt om weer terug te zijn in het stadion, een selfie te mogen maken aan de rand van het veld en alles een keer van de andere kant te mogen aanschouwen. Families die normaal gesproken op de Koeman Tribune zitten, hadden de Hattricks Lounge en het Marne Restaurant, waar we de tafels hadden opgediend, nog nooit gezien. Het maakte deze dag voor velen extra speciaal en één om nooit te vergeten.”
 
Bijzondere locatie
Tevens was er de mogelijkheid tot private dining in één van de skyboxen uit het Hitachi Capital Mobility Stadion. Zodoende genoten gasten in de Boerenbox, Vastgoedlounge en de skyboxen beschikbaar gesteld door de Maripaan Groep en Allure Energie van een speciale Vaderdag. “We danken de sponsorrelaties voor het beschikbaar stellen van hun skybox,” aldus Jepko van Roon, Horecamanager van FC Groningen.
 
Van Roon merkt dat de initiatieven van FC Groningen Horeca zeer worden gewaardeerd. “Onze supporters en gasten hebben FC Groningen, het stadion en elkaar echt gemist. Dat zien we aan de reacties en de populariteit van de Snack Tribune, het emoties die loskwamen tijdens de Vaderdag en ook de aanmeldingen voor ons Diplomeringarrangement waarvan we begin volgende maand de eerste huisvesten.”
 
“We willen graag dichtbij de supporters staan en we weten wat FC Groningen voor veel mensen betekent. Het is fijn dat we supporters en club door onze arrangementen weer wat dichterbij elkaar hebben kunnen brengen. We beschikken over een schitterende en bijzondere locatie die we kunnen gebruiken voor veel meer dan alleen voetbal.” 

vaderdag
vaderdag3
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws